ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Συνάντηση Νανόπουλου – Χρυσοχοΐδη αυτή την ώρα για την Ανοιχτή Δομή

0

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή την ώρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αλέξανδρο Πνευματικό και τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστο Βλαχοπάνο. Η συνάντηση οριστικοποιήθηκε αργά χτες το βράδυ και σε αυτήν αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς θα συμβεί στην Κόρινθο και στο στρατόπεδο με την Ανοιχτή Δομή που σχεδιάζει το υπουργείο να δημιουργήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τριμελής επιτροπή αναμένεται να ζητήσει να μην προχωρήσει το σχέδιο της Ανοιχτής Δομής στο στρατόπεδο της Κορίνθου, καθώς είναι ήδη επιβαρυμένο με την παρουσία των έγκλειστων μεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι ήδη ξεπερνούν τους 800. Ταυτόχρονα θα επισημανθεί πως ήδη η Κορινθία είναι επιβαρυμένη από τις υπάρχουσες δομές στα Ίσθμια και στους Αγίους Θεοδώρους. Στον υπουργό θα κατατεθεί το ψήφισμα διαμαρτυρίας και θα ζητηθεί να αλλάξει η απόφαση και η ανοιχτή δομή να δημιουργηθεί σε περιοχή που δεν έχει αναλαβει καθόλου βάρος από το μεταναστευτικό κύμα.

Εάν δεν καταστεί δυνατό να ακυρωθεί η απόφαση, τότε θα ζητηθεί αναβολή για την έλευσή τους, ώστε να ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση και το Νοσοκομείο Κορίνθου με επιπλέον προσωπικό.

Αντιδήμαρχος Τουρισμού στον δήμο Κορινθίων ο Τιμολέων Πιέτρης

Previous article

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Νανόπουλου και Χρυσοχοΐδη – Ποιες αποφάσεις λήφθηκαν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.