ΚΟΙΝΩΝΙΑΠεριφερεια

Δέσμευση Νίκα: «του χρόνου δεν θα υπάρχουν σκουπίδια στους δρόμους της Πελοποννήσου…»

0

Αποκαλυπτικός σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, εστίασε σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, δίνοντας για μία ακόμα φορά το στίγμα του.

Διαχείριση απορριμμάτων, προσφυγικό, λειτουργία του ΠΕΣΥ, πολιτικές κι άλλες αντιπαραθέσεις απασχολούν την όλη συζήτηση με τον Παναγιώτη Νίκα να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Νίκα για το κρίσιμο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο ΠΕΣΥ ήρθε η εισήγηση της προηγούμενης Αρχής Τατούλη, ένα θέμα που ήταν δρομολογημένο. Ήταν όπως ανέφερε ο κ. Νίκας ένα τυπικό θέμα, μια γραφειοκρατική διαδικασία, με τον Περιφερειάρχη να σημειώνει πως πολύ σύντομα θα υπάρξει επί της ουσίας συζήτηση για βελτιώσεις στο έργο χωρίς να τιναχθεί αυτό στον αέρα. Σε σχέση με τις απαλλοτριώσεις ο κ. Νίκας εκτίμησε πως το θέμα θα κλείσει σύντομα. «Εμείς πάμε για ψήφιση την εισήγηση του Τατούλη, αυτή την εισήγηση που ψήφισε πριν 3 μήνες, την καταψήφισε χθες» σημείωσε ο κ. Νίκας, ενημερώνοντας ότι θα επανέλθει το θέμα την ερχόμενη εβδομάδα. «Σκουπίδια στους δρόμους της Πελοποννήσου του χρόνου δεν θα υπάρχουν» τόνισε κατηγορηματικά ο Περιφερειάρχης, στέλνοντας μεταξύ άλλων και μήνυμα στον Τατούλη. (δείτε εδώ την συνέχεια του ρεπορτάζ)

Αγώνες ποδοσφαίρου Κορινθίας, Α’ Κατηγορία, 1η Αγωνιστική

Previous article

Επιτέλους! Κλάδεψαν και καθάρισαν τα παρτέρια στην Αποστόλου Παύλου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.