ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλάζιος ενθουσιασμός στην εκδήλωση για τις 100 μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη (VIDEO)

0

Οι πρώτες 100 ημέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν η αφορμή για την εκδήλωση που πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Κιάτου του κυβερνητικού κόμματος την Δευτέρα το βράδυ με τίτλο: ” Η κυβέρνηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής“.
Προσκεκλημένος ήταν ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Χρίστο Δήμα ήταν κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης.

Ο υφυπουργός ανέπτυξε με σαφήνεια το έργο των πρώτων 100 ημερών της κυβέρνησης δίνοντας το στίγμα και τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ο κ. Κυρανάκης ανέπτυξε το θέμα του μεταναστευτικού και πόσο σημαντικό είναι για την κυβέρνηση να λυθεί με ομαλό τρόπο, ώστε οι άνθρωποι που θα φιλοξενηθούν να ζουν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη χώρα όπως η Ελλάδα. 

Το παρών στην εκδήλωση που έγινε σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα έδωσαν μεταξύ άλλων, η βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη (ο Νίκος Ταγαράς, που δεν παραβρέθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, έστειλε μήνυμα), η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία Σοφία Αναγνωσταρά, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής, οι αντιπεριφερειάρχες Αθηνά Κόρκα και Χάρης Βυτινιώτης, οι δήμαρχοι Βασίλης Νανόπουλος, Σπύρος Σταματόπουλος, Γιώργος Γκιώνης και Αννίβας Παπακυριάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Νίκος Λάσκος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! “Λουκέτο” στην ΕΑΣ Κιάτου – Έχασε την προσφυγή στο ΣτΕ

Previous article

ΒΟΜΒΑ Βορίδη! Ανακάλεσε την διαπιστωτική πράξη για την ΕΑΣ Κιάτου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.