ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Στην ανάκληση της απόφασης του ΣτΕ για την ΕΑΣ Κιάτου προχώρησε ο Βορίδης

1

Στην έμμεση ανάκληση της διαπιστωτικής πράξης η οποία οδηγούσε σε λουκέτο την ΕΑΣ Κιάτου προχώρησε αργά χτες το βράδυ ο Μάκης Βορίδης.

Με τροπολογία που κατέθεσε σε νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 (από τις 18 Οκτωβρίου 2017) η προθεσμία που έχουν στην διάθεσή τους οι Αγροτικές Εταιρικές Συμπράξεις (ΑΕΣ), που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο των Συνεταιρισμών για να μετατραπούν σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς (ΑΣ).

Στην τροπολογία αντέδρασε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, τονίζοντας στην τοποθέτησή του τα εξής: “Αρχίζω την τοποθέτησή μου με την εκπρόθεσμη τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό 86 προκειμένου να εξυπηρετήσει ένα συγκεκριμένο συνεταιρισμό. Είναι αντισυνταγματική γιατί η νομοθετική εξουσία αμφισβητεί απροκάλυπτα τη δικαστική“.

Μάλιστα ο κ. Αποστόλου άφησε σαφείς αιχμές, ότι “η εκπρόθεσμη τροπολογία κατατέθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει συγκεκριμένο συνεταιρισμό…

Νέο ασφαλιστικό : Πόσα χρήματα θα πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Previous article

Πιτσάκης: Η «Πελοπόννησος Expo» συνδέει τις επιχειρήσεις με τουρισμό και πολιτισμό (video)

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] τον υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης Μάκης Βορίδη για την λύση που έδωσε, αλλά και τους τοπικούς βουλευτές για την […]

Comments are closed.