ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απίστευτες φωτό: πτερύγιο ανεμογεννήτριας 74 μέτρα – πως θα ανέβουν στην Ζήρεια;

0

Δεν ξέρω πόσοι μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει εγκατάσταση ανεμογεννητριών και πόση αλλοίωση στο περιβάλλον μπορεί να επιφέρει. Όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν, ίσως τους βοηθήσουν οι παρακάτω φωτογραφίες από την μεταφορά του σκελετού των ανεμογεννητριών για το αιολικό πάρκο στον Κασιδιάρη της Ηπείρου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του epiruspost.gr τα εμπόδια δεν ήταν λίγα και η επιχείρηση ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη, αφού χρειάστηκε να κινητοποιηθεί ισχυρή δύναμη της Τροχαίας Ιωαννίνων προκειμένου όλα να εξελιχθούν με ασφάλεια.

Το πτερύγιο ανεμογεννήτριας έφτασε στον προορισμό του αφού πέρασε την Ιόνια Οδό, την παράκαμψη των Ιωαννίνων και τον δρόμο μέχρι το Καλπάκι φορτωμένο σε ένα από τα μεγαλύτερα οχήματα που σπάνια μπορεί να συναντήσει κάποιος στους ελληνικούς δρόμους, με το μήκος του να φτάνει τα 74 μέτρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που συνοδεύεται από εντυπωσιακές φωτογραφίες, με την εμπειρία από την πρώτη μεταφορά πτερυγίου θα δοθεί το επόμενο διάστημα η συνέχεια ώστε μέχρι τον Μάρτιο η επιχείρηση να έχει ολοκληρωθεί και όλα τα εξαρτήματα των ανεμογεννητριών να έχουν πάρει τη θέση τους στο πρώτο μεγάλο αιολικό πάρκο της Ηπείρου.

To ερώτημα είναι: ποιος φαντάζεται αυτά τα φορτηγά να ανεβαίνουν στην Ζήρεια;

“Στρώσε το στρώμα σου για δυο”: Ο Μίκης μάς συστήνει τον Γιάννη Πουλόπουλο

Previous article

Συνάντηση των δημάρχων της Κορινθίας με τον Κώστα Καραμανλή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.