ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται διάταξη για την εξέλιξη του χαμηλόβαθμου προσωπικού της Πυροσβεστικής

0

«Εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα υποβληθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου, το οποίο θα ρυθμίζει τη βαθμολογική εξέλιξη του χαμηλόβαθμου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος».

Αυτό απάντησε εγγράφως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην βουλευτή της ΝΔ Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, η οποία έκανε σχετική ερώτηση, αναφορικά με τη βαθμολογική εξέλιξη του χαμηλόβαθμου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η κα Σούκουλη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πραγματοποιήθηκε το πρώτο μεγάλο βήμα για την επίλυση ενός χρόνιου ζητήματος που απασχολεί το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος. Είμαι σίγουρη ότι το Σχέδιο Νόμου θα ρυθμίσει με τον καλύτερο τρόπο τα δικαία αιτήματα τους. Ευχαριστώ τον Υπουργό Προστασίας κο Χρυσοχοΐδη για τη θετική ανταπόκριση του».

Από την πλευρά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων υπαλλήλων πυροσβεστικού σώματος σε ανακοίνωση της ανέφερε: «Ύστερα από ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που κατέθεσε η βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη, αναφορικά με την Βαθμολογική εξέλιξη του χαμηλόβαθμου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος στις 14.11.2019 και την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτή την πρωτοβουλία της, θεωρούμε δεδομένο ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης, με την δημιουργία ενός δίκαιου Βαθμολογίου του χαμηλόβαθμου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος».

ΑΒΒΑ: το συγκρότημα που ξεσήκωσε ακόμα και τη βασίλισσα Ελισάβετ..

Previous article

Δεκέμβριος 1969: Δύο Κορίνθιοι καταθέτουν κατά της χούντας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.