ΔΗΜΟΙ

Νεκρώνουν οι δήμοι και οι φορείς τους – Τι μέτρα έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα κάθε δήμος

0

Δήμος Κορινθίων: Έχουν κλείσει όλες οι αθλητικές δομές (εκτός από το Στάδιο), τα ΚΑΠΗ, το ΚΕΠΑΠ, η Πινακοθήκη, το Δημοτικό Θέατρο. Έχουν ανασταλεί όλες οι εκδηλώσεις που θα φιλοξενούνταν εκεί. Προσανατολίζονται να κανουν τα δημοτικά συμβούλια χωρίς φυσική παρουσία, είτε δια περιφοράς είτε με τηλεδιάσκεψη.

Δήμος Σικυωνίων: Έχουν κλείσει όλοι αθλητικοί χώροι και οι δομές της Μηκώνης και τα ΚΑΠΗ. Αναστέλλεται για 15 ΜΕΡΕΣ η εξυπηρέτηση του κοινού με φυσική παρουσία σε Δήμο, ΔΕΥΑΣ και όλα τα ΝΠΔΔ.

Δήμος Λουτρακίου Αγίων θεοδώρων: Αναστολή λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, ανοιχτών και κλειστών χώρων και του Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, από αύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020. Ακυρώθηκαν οι πρόβες για όλα τα χορευτικά Τμήματα του Δήμου και όλες οι εκδηλώσεις (πολιτιστικές, ιστορικές, θεματικές, παρουσιάσεις βιβλίων, ημερίδες, συνέδρια κ.ά.) που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σε Δημοτικά Κτήρια όπως, Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίων Θεοδώρων, Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο κ.ά., καθώς επίσης, στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Εξετάζεται το ενδεχόμενο συνεδριασεων του Δ.Σ. χωρίς φυσική παρουσία των συμβούλων.

Δήμος Βέλου Βόχας: Αναστέλλονται από σήμερα 13 Μαρτίου 2020 και για 15 ημέρες αναστέλλονται όλες οι συναλλαγές των πολιτών με φυσική παρουσία τους. Αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ του από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και για διάστημα τεσσάρων (4) εβδομάδων.  Όλα τα σχολικά κλειστά γυμναστήρια και σχολικές αίθουσες του Δήμου Βέλου Βόχας όπου εκτελούνται αθλητικές δραστηριότητες & εκδηλώσεις δεν θα λειτουργήσουν τουλάχιστον μέχρι τις 25 Μαρτίου. Για το ίδιο διάστημα δεν θα λειτουργήσουν τα τμήματα πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη». Τέλος για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα λειτουργήσουν τα κλειστά γυμναστήρια στο Βέλο και στο Βραχάτι για τα τμήματα που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Δήμος Νεμέας: Κλειστά τα ΚΑΠΗ. Αναστολή εξυπηρέτησης του κοινού δια φυσικής παρουσίας. Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται κυρίως ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Δήμος Ξυλοκάστρου: Κλειστά τα ΚΑΠΗ και τα σχολεία του δήμου.

Επίσης έχουν ακυρωθεί όλες οι θεατρικές παραστάσεις ερασιτεχνικών θιάσων και οι προπονησεις τμημάτων υποδομής και των αγωνιστικών τμημάτων όλων των αθλητικών συλλόγων.

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα -Οι διαφορές από τη γρίπη και το κρυολόγημα [πίνακας]

Previous article

Οι μεγαλύτερες επιδημίες που γνώρισε ο κόσμος – Από την χολέρα της Αϊτής στον Κορονοϊό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in ΔΗΜΟΙ