ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βέβαιη πλέον για την διασπορά του κορονοϊού η ΓΓΠΠ – με μήνυμα στο 112 ζητά να την καθυστερήσουμε

0

Με ένα νέο μήνυμα από το 112, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής προστασίας (ΓΓΠΠ) προειδοποίησε τον κόσμο να μείνει σπίτι για τον κορωνοϊό. Το ενδιαφέρον ωστόσο, εδώ είναι πως η ΓΓΠΠ δεν μιλάει πλέον για αποφυγή διασποράς, αλλά για καθυστέρηση της διασποράς, πράγμα που σημαίνει πως πλέον αναμένουμε κορύφωση των κρουσμάτων.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, η ΓΓΠΠ στέλνει το μήνυμά της στα κινητά όλων των Ελλήνων. Μέσω αυτού, ζητά από τους πάντες να προτάξουν το αίσθημα της ατομικής τους ευθύνης σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που περνά η χώρα με την πανδημία του κορωνοϊού και συστήσει σε όλους για ακόμα μια φορά και με ακόμα έναν τρόπο να μείνουν σπίτι.

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 17/03: Κορωνοϊός: Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Μείνετε σπίτι. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απόλυτα απαραίτητες. Αποφεύγετε μέρη με συγχρωτισμό. Προφυλάξτε τις ευπαθείς ομάδες. Οσο περισσότερο απομονωθούμε τόσο θα καθυστερήσουμε τη διασπορά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δεύτερο μήνυμα του 112 σε μια εβδομάδα.

Ξεκίνησε απολύμανση των δημοτικων χώρων ο δήμος Κορινθίων

Previous article

Και μετά την καραντίνα, τί; Θα επανέλθει ο κορονοϊός, ή τελειώνουμε μαζί του;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.