ΚΟΡΙΝΘΙΑ

H Κόρινθος στα χρόνια του κορονοϊού – Εκπληκτικές νυχτερινές φωτό από την άδεια πόλη

0

Σε μία διαφορετική πραγματικότητα ζει εδώ και μερικές εβδομάδες η ανθρωπότητα ολόκληρη. Η πανδημία του COVID-19, του κορονοϊού όπως μάθαμε να τον λέμε, έχει αλλάξει τις ζωές όλων. Και αν μοιάζει κάτι βέβαιο μέσα στις συνθήκες της τέλειας αβεβαιότητας, αυτό είναι πως όταν (και όσοι) καταφέρουμε να βγούμε από την δίνη θα ζούμε σε έναν άλλον κόσμο και μια διαφορετική πραγματικότητα.

Η Κόρινθος, μια μικρή κουκίδα στον χάρτη των μεγάλων ανατροπών της παγκόσμιας κοινότητας, παρουσιάζει και αυτή τα συμπτώματα της παράνοιας. Η ανθρώπινη επαφή περιορίστηκε, τα καταστήματα κλείνουν, οι επισκέψεις μειώνονται, η κίνηση στους δρόμους εξαϋλώθηκε.

Όλο αυτό το δυστοπικό κλίμα αποτύπωσε με εξαιρετικό τρόπο ο φακός της ομαδας ΝΒ FILMWORKS, ο οποίος βγήκε χτες το βράδυ (Τρίτη 17 Μαρτίου) λίγο μετά τις 9.30 και αποτύπωσε την ερημιά σε μια πόλη που μπορεί να μην έσφυζε ποτέ ιδιαίτερα από ζωή, διατηρούσε, όμως, τον δικό της παλμό.

(Photo Credits NB FILMWORKS)

Έρχεται καταιγίδα κρουσμάτων την ερχόμενη εβδομάδα – Αποκλειστικά για τον Κορονοϊό “ΝΙΜΤΣ”, “Παμμακάριστος” και “Σωτηρία”

Previous article

Χάλκινο άγαλμα 300 π.Χ. απο την Σικυώνα στο Βερολίνο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.