ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δωρεά 50 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας από την Motor Oil στο υπ. Υγείας

0

H Motor Oil Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε., ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που περνάει η χώρα μας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά 50 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας.


Οι αναπνευστήρες θα παραδοθούν εντός των προσεχών ημερών στο Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να εξοπλίσουν άμεσα αντίστοιχες νέες κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε την εταιρεία Motor Oil για τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης δημόσιας υγείας που βιώνει η χώρα.

Οι συγκεκριμένοι αναπνευστήρες είναι κατάλληλοι για την εντατική θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και νεογνών.

Ευχόμαστε η ελάχιστη αυτή προσφορά να συμβάλει στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια κίνηση προχώρησε και η εταιρεία «Παπαστράτος». Την τρίτη παραδόθηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν στο υπουργείο Υγείας άλλοι 31.

8eCUgvCwsa

Κορωνοϊός: 6ος νεκρός από τον ιό -Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 30 ασθενείς

Previous article

Τι ισχύει από 12 Μαρτίου για τρέιλερ και κοτσαδόρους;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.