ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γλαστράκια με το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» μοίρασε ο δήμος Θεσσαλονίκης

0

Γλαστράκια με ανοιξιάτικα λουλούδια και το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» μοιράστηκαν σήμερα σε εισόδους πολυκατοικιών, σε όλη την πόλη, από τη δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι δημότες για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνουν για τον κορονοϊό.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, μοιράστηκαν στα δημοτικά διαμερίσματα από τα φυτώρια του δήμου πέντε χιλιάδες γλαστράκια, μεταφέροντας το μήνυμα στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις, έχοντας παράλληλα κάτι για να απασχοληθούν.

«Ολοι μας ζητάμε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του. Είναι σημαντικό να νιώθει ότι μπορεί να κάνει κάτι δημιουργικό και ευχάριστο εντός της οικίας και παράλληλα να νιώθει ότι ο δήμος είναι δίπλα του», δήλωσε ο κ. Ζέρβας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι δίνουν τη «μάχη» αυτές τις ημέρες- γιατρούς, νοσηλευτές, υπαλλήλους του δήμου κ.ά.

«Θέλω να πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ωριμότητα και παρά τον καλό καιρό, δεν θα βγουν έξω», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

8eCUgvCwsa

Τ. Θεοδωρικάκος: Άδεια ειδικού σκοπού και σε γονείς που τα παιδιά δεν φοιτούν σε σχολείο

Previous article

Στον Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Κυθήρων γιατί λειτούργησε χτες τους Χαιρετισμούς!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.