ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

68 άνθρωποι υπέκυψαν στον κορονοϊό – Μέχρι 27 Απριλίου τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας

0

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο κατέθεσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας και λοιμοξιωλόγος Σωτήρης Τσιόδρας πριν λίγο στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τσιόδρα το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 60 νέα κρούσματα ανεβάζοντας το σύνολο στα 1673. Την ίδια ώρα 92 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ 68 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τα προσωρινά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας παρατείνονται μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6.00 π.μ.

Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες, σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

ΠΑΡΙΣΙ: ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ

Previous article

Η βροχή κράτησε τον κόσμο σπίτι – Φωτογραφίες από την έρημη Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.