ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

2500 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου προσφέρουν Τσιώτος και αντιδήμαρχοι

0

Την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσουν οι βουλευτές το 50% της βουλευτικής του αποζημίωσης υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας ακολουθεί και ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος. Με ανάρτησή του στα social media, o κ. Τσιώτος ενημερώνει πως μαζί με τους αντιδημάρχους αποφάσισαν να διαθέσουν το ποσόν των 2500 ευρώ για το Κέντρο Υγείας του Ξυλοκάστρου, προκειμένου να προμηθευτεί τον κατάλληλο εξοπλισμό αντιμετώπισης της δύσκολης αποστολής την οποία έχει αναλάβει.

Ειδικότερα ο κ. Τσιώτος αναφέρει:

Ως νέος δήμαρχος παρακολουθώ την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού να ζητήσει από τους βουλευτές την απόδοση της μισής τους αποζημίωσης για δύο μήνες ως συμβολική πράξη συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας από τις οικονομικές συνέπειες τις πανδημίας.

Παρακολουθώ επίσης την παραίνεση του Προέδρου της ΚΕΔΕ (Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας) προς τους Δημάρχους να πράξουν το ίδιο στέλνοντας με την σειρά τους ένα μήνυμα στήριξης προς όσους πλήττονται βαθύτατα αυτήν την περίοδο.

Αναμένω ως πολίτης παρόμοιες κινήσεις και από Γενικούς Γραμματείς φορέων του Δημοσίου, από Προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους δημοσίων επιχειρήσεων και θυγατρικών τους οι οποίοι λαμβάνουν ιδιαίτερα αξιόλογους μισθούς.

Οι Δήμαρχοι μικρομεσαίων Δήμων κάτω των 20.000 κατοίκων όπως ο δικός μας σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν σε υψηλόμισθες κατηγορίες αιρετών ή δημοσίων στελεχών, καθώς αμείβονται λίγο υψηλότερα από έναν δημοτικό υπαλλήλο με αρκετά χρόνια υπηρεσίας, ενώ οι Αντιδήμαρχοι αμείβονται λιγότερο πολλές φορές από 1000 ευρώ.

Ανεξαρτήτως, όμως, των ανωτέρω, η δημοτική ομάδα της Δημοτικής Αρχής συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, τις τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει στον τόπο μας και επιδιώκοντας να παρακινήσουμε όσους έχουν την δυνατότητα να μας μιμηθούν, αποφασίσαμε να προσφέρουμε το ποσό των 2500 ευρώ, στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου ώστε να μπορέσει να προμηθευτεί τον κατάλληλο εξοπλισμό αντιμετώπισης της δύσκολης αποστολής την οποία έχει αναλάβει.

Με το ποσό αυτό πιστεύουμε ότι το Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου θα μπορέσει να καλύψει έκτακτες και απαραίτητες ανάγκες του, προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ για τις επιπτώσεις στην οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού (βίντεο)

Previous article

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ :Χρυσό μενταγιόν με το κεφάλι της Μέδουσας από Πελλήνη ή από Σικυώνα.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.