ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την επέκταση της έκπτωσης 40% του ενοικίου και στις επιχειρήσεις που δεν έκλεισαν, καθώς και στους εργαζομένους τους, προανήγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

0

Επεκτείνεται το μέτρο της έκπτωσης 40% του ενοικίου

Την επέκταση της έκπτωσης 40% του ενοικίου και στις επιχειρήσεις που δεν έκλεισαν, καθώς και στους εργαζομένους τους, προανήγγειλε χθες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η σχετική τροπολογία θα κατατεθεί σήμερα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ακόμη ο κ. Σταϊκούρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει νέα ρύθμιση οφειλών μετά το τέλος της αναστολής των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διευκολύνσεων και στην αποπληρωμή των φόρων εισοδήματος.

Σχετικά με την πιθανότητα περικοπής των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, μιλώντας στο Blue Sky είπε ότι «δεν είναι το βασικό μας σενάριο», αλλά πρόσθεσε ότι, αν η κρίση συνεχιστεί έως τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, είναι προφανές ότι όλα επανεξετάζονται. Ο υπουργός Οικονομικών, επίσης, αναφορικά με το ενδεχόμενο παράτασης του πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας μετά την 1η Μαΐου, είπε το θέμα θα τεθεί «στον κατάλληλο χρόνο».

8eCUgvCwsa

«Οχι» από ΣτΕ σε αιτήματα για άνοιγμα των εκκλησιών.

Previous article

Είμαι εδώ, είμαι ο Covid-19 και ήρθα για να σου δώσω ένα μήνυμα, ένα μάθημα ζωής !! Ένα βίντεο από τον filmmaker Steve Kaponis .. Subscribe !!! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.