ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Κοροναϊός : Ολλανδέζα 107 ετών νίκησε την ασθένεια

0


Μια Ολλανδέζα ηλικίας 107 ετών ανάρρωσε από τον νέο κοροναϊό. Η υπεραιωνόβια μπορεί να είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον πλανήτη που επέζησε από την πανδημία της Covid-19.

Η Κορνέλια Ρας αρρώστησε στις 17 Μαρτίου, την επομένη των γενεθλίων της, γράφει η ολλανδική εφημερίδα AD, μετά τον εκκλησιασμό της μαζί με άλλους ενοίκους του οίκου ευγηρίας στον οποίο διαμένει στο Χούρεϊ-Οβερφλάκεϊ, ένα νησί στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

Αυτή και 40 άλλοι που εκκλησιάστηκαν διαγνώσθηκαν θετικοί στον νέο κοροναϊό.

Δώδεκα από αυτούς έχουν έκτοτε καταλήξει, αλλά οι γιατροί είπαν τη Δευτέρα στην Ρας ότι νίκησε την ασθένεια.

Εικόνα από Daily Mail

«Δεν περιμέναμε να επιζήσει», δήλωσε στην εφημερίδα η ανηψιά της Μαάικε ντε Χρόοτ.

«Δεν παίρνει καμία φαρμακευτική αγωγή, εξακολουθεί να περπατάει καλά και γονατίζει κάθε βράδυ για να ευχαριστήσει τον Κύριο. Απ’ότι φαίνεται θα μπορέσει να συνεχίσει να το κάνει», πρόσθεσε η ανηψιά της.

Πριν από την Ρας, ο γηραιότερος επιζήσας του νέου κοροναϊού που έχει καταγραφεί από τότε που ξέσπασε η επιδημία ήταν ο Μπιλ Λάπσις, ένας Αμερικανός 104 ετών.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κοροναϊού στην Ολλανδία, αυξήθηκε κατά 1.213, την Πέμπτη, φτάνοντας τις 21.762, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές. Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 148 νέοι θάνατοι ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών σε 2.396.

8eCUgvCwsa

Βαλέτα,Μάλτα χθες: Η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2020 , ανεβαίνει πίσω από έναν φάρο.

Previous article

Παρέμβαση 60 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την αποδυνάμωση των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.