ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Έκρηξη Γκιώνη στο δημοτικό συμβούλιο κατά της Πρωτόπαππα – Εκτός εαυτού ο δήμαρχος από την κριτική της αρχηγού της μειοψηφίας (video)

0

Εκρηκτικό ήταν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στο Δήμο Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων το οποίο έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης ύστερα απο πιέσεις της μειοψηφίας.

Οι παρατηρήσεις και η κριτική της Μαρίας Πρωτόπαππα ότι ο δήμος έχει εγκαταλειφθεί και δεν γίνεται τίποτα προκάλεσαν την άνευ προηγουμένου έκρηξη του Γιώργου Γκιώνη:

Ξέρετε τι λέτε; Ακούτε τι λέτε; Ζείτε στο Λουτράκι, ή ζείτε κάπου αλλού; Δεν βλέπετε τίποτα να γίνετε; Δεν βλέπετε ότι κάθε μέρα περνάμε και όχι μόνο μαζεύουμε τα σκουπίδια, αλλά πλένουμε και απολυμαίνουμε τους κάδους; Είμαστε ο μόνος δήμος που έχει πάρει ειδικό μηχάνημα που ταυτόχρονα μπορεί και να πλένει τους κάδους.

Έχετε ιδέα ποια είναι η κατάσταση που βιώνουμε; Ζουμε μια πρωτοφανή κατάσταση. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν χρήματα για τίποτα το κράτος δεν θα έχει χρήματα. Μας λέτε γιατί ψηφίσαμε την αναθεώρηση του Προϋπολογισμού, αλλά αν δεν το κάναμε δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε τα λιγοστά χρήματα που θα δώσει ακόμα το κράτος…“.

Κοιτάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, δουλεύουμε και εγώ και οι αντιδήμαρχοι νύχτα μέρα κι εσείς κάθεστε στα σπίτια σας και κάνετε κριτική

Είχε προηγηθεί μία σχεδόν 40λεπτη τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτόπαππα (εδώ είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα) όπου η κυρία Πρωτόπαππα κατηγόρησε την δημοτική αρχή ότι δεν πλένονται και δεν απολυμαίνονται οι κάδοι των απορριμμάτων, ενώ σε άλλα σημεία της τοποθέτησής της αναφέρθηκε στις ανάγκες κοινωνικής μέριμνας που υπάρχουν και για τις οποίες, όπως είπε δεν έχει γίνει τίποτα.

O Τσιόδρας τσάκισε με δύο λόγια τον ρατσισμό σε βάρος των Ρομά

Previous article

Συνεργασία Apple και Google: Το κινητό θα σε ειδοποιεί αν ήρθες σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.