ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Χωρίς τροφεία οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Κόρινθο – παραδόθηκε ο δρόμος Αγιάννης – Αγγελόκαστρο

0

Τον δρόμο που ενώνει τον Αγιάννη με το Αγγελόκαστρο παρέδωσε σήμερα σε κυκλοφορία ο δήμος Κορινθίων που είχε αναλάβει τη ευθύνη του έργου. Αυτό ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε πως “ένα αίτημα πολλών χρόνων των κατοίκων των δύο περιοχών και όχι μόνο, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σήμερα προς χρήση! Συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά προς όφελος των δημοτών μας“, συνέχισε ο δήμαρχος Κορινθίων ο οποίος βρέθηκε σε ένα σημείο της διαδρομής σήμερα κατά την ολοκλήρωση του έργου.

Νωρίτερα, το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΚΠ) ανακοίνωσε πως απαλλάσσονται από τα τροφεία οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου.

Ν. Σταυρέλης: Tρεις νέοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί σε ...

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του ΚΚΠ Σωτήρης Παπαδημητρίου αναφέρεται ότι σε εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων προβαίνει σε απαλλαγή γονέων από τροφεία των δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών.

Συγκεκριμένα από τις 11 Μαρτίου 2020, γονείς που έχουν παιδιά σε δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, των οποίων η λειτουργία ανεστάλη προσωρινά, απαλλάσσονται από την προβλεπόμενη μηνιαία οικονομική συμμετοχή (τροφεία) για το χρονικό διάστημα αναστολής της λειτουργίας τους.

Ανακοίνωση του δήμου Βέλου Βόχας για τα μέτρα που λήφθηκαν

Previous article

Εθνική οδός.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.