ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μία διαφορετική Ανάσταση: Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Αθήνας -Στα μπαλκόνια με λαμπάδες οι πιστοί [εικόνες, βίντεο]

0

Χαραγμένη στις μνήμες όλων θα παραμείνει η φετινή Ανάσταση, καθώς λόγω του κορωνοϊού οι εκκλησίες για λόγους δημόσιας υγείας παρέμειναν κλειστές για τους πιστούς, ενώ το Αγιο Φως δεν έφτασε σε κάθε σπιτικό.

Στην Κόρινθο, ωστόσο, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πήγαν στον Απόστολο Παύλο και προσκύνησαν την εικόνα της Αναστάσεως που βγήκε στον προαύλιο χώρο, όπως αποκάλυψε η απ ευθείας μετάδοση της Αναστάσιμης Λειτουργίας απο το TV SUPER.

Οι περισσότεροι πάντως τήρησαν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και παρακολούθησαν την λειτουργία από την τηλεόραση, βγαίνοντας στα μπαλκόνια.

Ανάλογες ήταν οι εικόνες και στην Αθήνα. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του πρακτορείου φωτογραφιών Eurokinissi από το Παγκράτι, όπου πλήθος κόσμου με ένα κερί στο χέρι γιόρτασε την πιο λαμπρή ημέρα της Χριστιανοσύνης και την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Ανάσταση στα μπαλκόνια για τους έκαναν οι Αθηναίοι

Η νύχτα… μέρα από τα πυροτεχνήματα στην Αθήνα
Την ίδια ώρα ωστόσο εντυπωσιακό ήταν το σκηνικό λίγα λεπτά μετά το «Χριστός Ανέστη», αφού πάνω από τον Λυκαβηττό και άλλα σημεία της πόλης με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων εκτοξεύθηκαν πλήθος από πυροτεχνημάτα για αρκετή ώρα, φωτίζοντας ολόκληρη την πρωτεύουσα.

πυροτεχνήματα
https://twitter.com/i/status/1251636543611174914

Ηλιοβασίλεμα στην Κορινθία

Previous article

Πασχαλινή πρωινή προσευχή

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.