ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δημόσια αντιπαράθεση Χατζή και Πούλου για την ασφαλτόστρωση στο Λέχαιο

0

Την δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λεχαίου Ανδρέα Πούλο και τον πρώην αντιδήμαρχο Μιχάλη Χατζή προκάλεσε η ασφαλτόστρωση της παραλιακής οδού Ηραίου στο Λέχαιο. Ο πρόεδρος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάποιες φωτογραφίες απο το έργο σημειώνοντας:

Οδός Ηραίου η Λεωφόρος Ηραίου πλέον…… RESPECT Vasilis Nanopoulos, σ’ αυτόν που το “πήρε” πάνω του και έφτιαξε ένα δρόμο που αποτελούσε προσβολή στο παραλιακό μέτωπο του χωριού μας“.

Στον πρόεδρο απάντησε ο Μιχάλης Χατζής ο οποίος σημείωσε:
“Κύριε Πούλο το έργο που διαφημίζετε, δεν είναι άλλο, παρά υπόλοιπο έργου Δημοτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 800.000 ευρώ που αποφασίστηκε, μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε από την Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Πνευματικού, της οποίας είχα την τιμή να μετέχω και είναι υπόλοιπο έργου διότι κατά τα 3/4 είχε ήδη εκτελεστεί, τώρα γιατί αυτό το τμήμα εκτελείτε με καθυστέρηση 8 μηνών ας δικαιολογηθεί η παρούσα δημοτική αρχή. Πρέπει να διορθώσεις λοιπόν την ανάρτηση σου ώστε ν’ αποδοθούν ” Τα του Καίσαρος τώ Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ”.
Υ.Γ.: τα έργα που πιθανόν εκτελέσει ο κ. Νανόπουλος θα εμφανιστούν στον ορίζοντα περί το τέταρτο έτος της θητείας του, μέχρι τότε τα εκτελούμενα έργα έχουν όνομα και επώνυμο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ…! ! !

Ο Ανδρέας Πούλος δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση:
Αγαπητέ μου αν είναι έτσι όπως τα λέτε θα το βρούμε. Πως δικαιολογείται όμως ότι ο τέως δήμαρχος δεν το εκτέλεσε το έργο (που ήταν και έργο βιτρίνας) προεκλογικά? Νομίζω ότι είχατε όλο το χρόνο να το εκτελέσετε.Τα λεφτά για τα έργα δεν είναι ούτε του Πνευματικού ούτε του Νανόπουλου είναι των φορολογουμένων, γιατί έτσι όπως το γράφετε είναι σαν να τα έβγαλε από την τσέπη του ο συμπαθής Αλέκος.
Τέλος να σας θυμίσω τα έργα που αποφάσισε μελέτησε δημοπράτησε και τελικά δεν έκανε ο δήμαρχος σας; Άστο αγαπητέ Μιχάλη ο λαός απέδωσε ”τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα του Θεού στο Θεό”.

Ο πρώην αντιδήμαρχος του Αλέξανδρου Πνευματικού συνέχισε:
Ερεύνησε αυτά που σήμερα από μένα (όπως φαίνεται) έμαθες και θέλω να βγεις με παρρησία και λεβεντιά και να πεις την αλήθεια…. τ’ άλλα τα αντιπαρέρχομαι, στο τέλος δε της θητείας θα κάνεις την πρέπουσα, χωρίς παρωπίδες και υστεροβουλίες σύγκριση για ν’ αντιληφθείς την ΔΙΑΦΟΡΑ. Για την ιστορία είναι ήδη μειοψηφία στον Κορινθιακό λαό και το γνωρίζεις και Συ“.

Ο Ανδρέας Πούλος έκλεισε από την μεριά του αναφέροντας:
Μιχάλη ξέρω περισσότερα άπω όσα φαντάζεσαι. Δεν μου απαντάς όμως γιατί δεν εκτελέσατε το έργο. Ρώτα λοιπόν να σου πουν γιατί. Τα υπόλοιπα όπως είπες εγώ ποτέ δεν κρύβομαι και πάντα θα λέω φωναχτά αυτό που πιστεύω είτε αρέσει είτε όχι. Γνωρίζοντας όμως το ιστορικό του συγκεκριμένου δρόμου γιαυτό και δίνω RESPECT στον Vasilis Nanopoulos γιατί για να γίνει αυτό το έργο χρειαζόταν κάκαλα να στο πω λαϊκά“.

Κάπου εκεί η κουβέντα ολοκληρώθηκε με τον Μιχάλη Χατζή να έχει την τελευταία κουβέντα:
Δεν αμφιβάλλω πως γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα, όμως αυτό είναι ένα είδος υπεκφυγής. Τώρα αν το πρόβλημα είναι η καθυστέρηση δεν γνωρίζω να σου απαντήσω υπεύθυνα, η εύκολη απάντηση είναι ο εργολάβος…
Για την περιφέρεια μου το αντίστοιχο έργο (δημοτική οδοποιία) δεν ξεκίνησε ποτέ αν και είχε υπογραφεί απ τον Γενάρη η σύμβαση
“.

1871: Το προφητικό άρθρο για την διάνοιξη του Ισθμού

Previous article

Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης: δεν θα κάνουμε τον “μπαμπούλα” στους πολίτες για την μάσκα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.