ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ένα αυτοκίνητο στην Αστυνομία Βραχατίου παρέδωσε ο δήμος Βέλου Βόχας

0

Η παράδοση ενός αυτοκινήτου 4Χ4 για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Βέλου Βόχας στο Ζευγολατιό. Το αυτοκίνητο παρέδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας ταξίαρχου Χαράλαμπου Τετράδη και του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου.

Η αστυνομία έχει τεράστιες ανάγκες και για αυτό σκεφτήκαμε πριν απο έναν χρόνο να προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση“, τόνισε ο Αννίβας Παπακυριάκος. “Ο δήμος μας είναι αγροτικός και εκτιμούμε ότι με αυτή την ενέργεια ενισχύουμε την δυνατότητά της για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής. Η αστυνομία στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίνει ένα πολύ σκληρό αγώνα, μία άνιση μάχη και οφείλουμε όλοι όσοι μπορούμε με όποιον τρόπο μπορούμε να συνδράμουμε για το καλύτερο δυνατό“.

Από την μεριά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης ευχαρίστησε καταρχήν τον δήμαρχο για την χορηγία του οχήματος και συνέχισε: “Είναι σημαντική η βοήθεια αυτή, ειδικά για το ΑΤ Βέλου Βόχας, καθώς ο δήμος είναι αγροτικός με δύσβατες περιοχές και ορεινό όγκο και μάς δίνεται η δυνατότητα να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας με καλύτερο τρόπο. Η πράξη σας αυτή δείχνει αναγνώριση του έργου μας, δείχνει πως παραμένει ισχυρή η εμπιστοσύνη μεταξύ Αστυνομίας, δημοτών και δημοτικών αρχών. Αυτή η προσήλωση μας θα συνεχιστεί, ανεξάρτητα απο πρόσωπα, εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να βοηθάμε.
Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. δήμαρχο Βέλου Βόχας, ο οποίος μας βοήθησε να περάσουμε με ασφάλεια τα προβλήματα απο τον κορονοϊό, έκανε δύο φορές απολύμανση στο ΑΤ του Βραχατίου και στα αυτοκίνητα της υπηρεσίας. Να είστε σίγουρος κ. δήμαρχε ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε πάντα αρωγοί και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα του δήμου“.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Previous article

ΟΔΗΓΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ&ΕΦΗΒΩΝ (COVID-19)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.