ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Σε εξέλιξη οι δημοτικές και αγροτικές οδοποιίες σε Βέλο και Βόχα

0

Η διαχείριση της πανδημίας βρέθηκε, όπως ήταν λογικό, στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος του συνόλου της Αυτοδιοίκησης, με δεδομένο ότι είναι και πιο κοντά σε κάθε πολίτη. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα άλλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες έμειναν πίσω.

Αυτό υποστηρίζει ο δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ο οποίος μιλώντας στο korinthia.net.gr εξήγησε ποιες άλλες πρωτοβουλίες πήρε η δημοτική αρχή όλο αυτό το διάστημα. Μία από τις κυριότερες ήταν ασφαλώς οι αγροτικές και δημοτικές οδοποιίες, άλλες από τις ολοκληρώθηκαν και άλλες συνεχίζονται. Αυτή την στιγμή εξελίσσεται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα στο οποίο εκτός από τον δήμαρχο αναφέρθηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Σιάχος και ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Θόδωρος Ράπτης.

«Υπάρχουν σε εξέλιξη προγράμματα αγροτικής οδοποιίας τα οποία υλοποιούμε, και πρέπει να τα υλοποιήσουμε γιατί με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούμε τους δημότες μας», τονίζει ο Ανδρέας Σιάχος. «Αυτή την περίοδο εξελίσσεται μεταξύ άλλων η αγροτική οδοποιία στον δρόμο Βοχαϊκό – Μπολάτι, ενώ έχουν ολοκληρωθεί πολλές ασφαλτοστρώσεις σε προγράμματα δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας. Σήμερα είμαστε στην Στιμάγκα, έχουν γίνει κι άλλες εργασίες σε κρήνες και Κοκκώνι και θα ακολουθήσουν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα –Καλέντζι, Ζευγολατιό και άλλου…».

«Προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν αλλά κυρίως να διασφαλίζουμε ότι δεν θα δημιουργηθούν νέα», τονίζει ο Θόδωρος Ράπτης. Αναφερόμενος ειδικότερα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων τόνισε ότι, παρά το γεγονός ότι υπάρχει έλλειμμα σε προσωπικό και υποδομές, γίνονται μεγάλες προσπάθειες και έδωσε την είδηση ότι σε δύο μήνες περίπου, η υπηρεσία καθαριότητας θα προμηθευτεί ένα καινούργιο απορριμματοφόρο.

Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός – 150 τα θύματα του κορονοϊού

Previous article

«Ο Μικρός Covid 19» είναι ένα βίντεο κινούμενης εικόνας, εμπνευσμένο από τον πραγματικό COVID-19 με κεντρικούς ήρωες τον Covid 19 και τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.