ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

“Το Μέλλον Σήμερα”: προτάσεις για την λειτουργία της παραλίας Βραχατίου

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Βέλου-Βόχας “Το Μέλλον Σήμερα” με αφορμή την συνάντηση που έγινε το Σάββατο στο Δημαρχείο και αφορούσε την προετοιμασία της παραλίας Βραχατίου για το καλοκαίρι.

Στην ανακοίνωση καταθέτει μια σειρά από “σκέψεις, προτάσεις και δράσεις στην εποχή του κορονοϊού“, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα η παράταξη “Το Μέλλον Σήμερα” επισημαίνει:

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/5 στο Δημοτικό Κατάστημα Βραχατίου σύσκεψη των ιδιοκτητών-επαγγελματιών της παραλίας Βραχατίου παρουσία του Δημάρχου, του προέδρου Εμπορικού Συλλόγου, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Διαπιστώθηκαν οι κοινές αντιλήψεις πάνω στην διευκόλυνση των δραστηριοτήτων των επαγγελματιών εστίασης, καθώς και η μέριμνα του δημοτικού συμβουλίου για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων.
Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Σούλα Μπιτσάκου κατέθεσε την πλήρη στήριξη μας στους επαγγελματίες εστίασης και αναψυχής και με τοποθέτηση-παρέμβαση επεσήμανε τα εξής:
1. Διαπιστώθηκε η καθυστέρηση στην οργάνωση χρονοδιαγραμμάτων και την προσαρμογή της δημοτικής αρχής στα νέα δεδομένα.
2. Ζητήθηκε η διασφάλιση του δημόσιου χώρου και η ποιοτική πρόσβαση και αναψυχή όλων των επισκεπτών.
3. Κατατέθηκε η βούληση της παράταξης μας για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο καθαριότητας, συγκοινωνιακών αλλαγών, καταπολέμηση ηχορύπανσης και επικίνδυνων οχημάτων και σχεδίου ανάπλασης της παραλίας.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι οι πολίτες-επαγγελματίες του τόπου είναι πρόθυμοι να συμβάλουν και κατάθεσαν τολμηρές προτάσεις όμοιες όπως προ τριετίας είχε καταθέσει στο τότε Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου η Σούλα Μπιτσάκου και οι οποίες αφορούν την καθημερινή χρήση και προστασία της παραλιακής ζώνης.
Κάτι το οποίο σημαίνει ότι η επιμονή μας για δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες μόνο κέρδη αφήνει στον τόπο μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Την προσοχή των συναδέλφων του για την τήρηση των μέτρων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου

Previous article

Γαλάζιες σημαίες και δυναμική καμπάνια για το καλοκαίρι στην Κόρινθο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.