ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΟΥ

Βρετανία: «Δεν προβλέπονται διακοπές στο εξωτερικό το καλοκαίρι» λέει ο υπουργός Υγείας .

0

Οι Βρετανοί είναι μάλλον απίθανο να μπορέσουν να πάνε διακοπές στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας του κορονοϊού δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ. Ερωτηθείς στην τηλεοπτική εκπομπή του ITV «This Morning» αν οι πολίτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό που συνηθίζουν να πηγαίνουν κατά την περίοδο των θερινών διακοπών δεν ισχύουν για φέτος ο υπουργός απάντησε: «Θεωρώ ότι έτσι έχει η κατάσταση».

Παρότι η κυβέρνηση προσπαθεί σταδιακά να ανοίξει διάφορους τομείς της οικονομίας, μια μορφή κοινωνικής αποστασιοποίησης θα απαιτείται για κάποιον χρόνο. «Το συμπέρασμα από αυτό είναι ότι πιθανότατα οι πολυήμερες, πολυτελείς διακοπές στο εξωτερικό δεν προβλέπονται για αυτό το καλοκαίρι», απάντησε ο υπουργός.

Την Κυριακή ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόρις Τζόνσον είπε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει 14ημερη καραντίνα για τους ταξιδιώτες από το εξωτερικό για να αποφύγει ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας, προκαλώντας την οργή των αεροπορικών εταιρειών που σχεδίαζαν να ξεκινήσουν και πάλι τις πτήσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

8eCUgvCwsa

Εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης σε σπίτι στο Δήμο Σικυωνίων.

Previous article

Έλεγχοι σε τρεις ΜΚΟ και σε δύο δομές προσφύγων από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και την Αστυνομία. Κατάσχεση έγγραφων , οικονομικά και λογιστικά αρχεία και κίνηση τραπεζικών λογαριασμών.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.