ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Παρεμβάσεις καθαριότητας από το πρωί στα Καλάμια

0

Στις 18 Μαΐου ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις του δήμου Κορινθίων στις παραλίες, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου. Ωστόσο, ο επικείμενος καύσωνας, που αναμένεται ότι θα φέρει εκατοντάδες ανθρώπους στην παραλία, “υποχρέωσε” την υπηρεσία καθαριότητας να ξεκινήσει από σήμερα, ώστε το Σαββατοκύριακο να βρει τα Καλάμια σε μια άλλη κατάσταση.

Έτσι σήμερα το πρωί, τα συνεργεία του δήμου Κορινθίων με 40 εργαζόμενους από τις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου έπιασαν από νωρίς δουλειά…

Χτες, ο σύλλογος “Ρέα” πήρε την πρωτοβουλία να καθαρίσει την παραλία του Άσσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων. Μικροί και μεγάλοι ανέλαβαν δράση και στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος επισημαίνει ότι “η “ΡΕΑ” καθάρισε τις ακτές του χωριού μας όπως είχε αναγγείλει.
Ευχαριστούμε τους προέδρους του Άσσου κ. Γιανακουλόπουλο και Κάτω Άσσου κ. Ανδριανόπουλο, που ανταποκρίθηκαν, ήταν παρόντες και βοήθησαν στο περιβαλλοντικό κάλεσμά μας.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κορινθίων που βοήθησε με την περισυλλογή των σκουπιδιών και ξύλων που μαζέψαμε.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που έδωσαν το παρών και δούλεψαν σκληρά μέσα στην ζέστη. Είναι όλοι τους η προσωποποίηση του εθελοντισμού!
Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε το χωριό μας καλύτερο, για όλους μας!
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ! ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
“.

Επίθεση με πέτρες σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής!

Previous article

Διαμαρτυρία δημότη στην Κόρινθο γιατί δεν του δίνουν άδεια λαϊκής – Τι λέει ο δήμος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.