ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Σκορπιός μετατρέπεται σε θέρετρο για το τζετ σετ (ΦΩΤΟ)

0

Η πανδημία του κορωνοιού, έβαλε προσωρινό φρένο στα έργα για τη μεταμόρφωση του Σκορπιού όμως μετά τη λήξη της καραντίνας, τα συνεργεία επέστρεψαν στο παραδεισένιο νησί της οικογένειας Ριμπολόβλεφ.

Τους τελευταίους μήνες είχαν ξεκινήσει έργα υποδομών, ώστε να δημιουργηθεί το διεθνές τουριστικό θέρετρο που έχει σχεδιαστεί. Το καλοκαίρι ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και οι κόρες του σχεδιάζουν να δουν για πρώτη φορά από κοντά την πορεία των έργων όπως λέει ο σύμβουλος και εκπρόσωπος της οικογένειας Σεργκέι Τσερνίτσιν.

«Το πλάνο της οικογένειας είναι να επισκεφτεί το νησί και να επιθεωρήσει τις εργασίες. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες στην Ελλάδα, θα περάσουν κάποιες εβδομάδες στο μέρος που λατρεύουν και απολαμβάνουν», επισημαίνει ο κ. Τσερνίτσιν προσθέτοντας: «Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα θέρετρο με προδιαγραφές και εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου για την οικογένεια και τους επισκέπτες. Τόσο η τοπική κοινωνία όσο και η χώρα θα ωφεληθούν από αυτό το πρότζεκτ καθώς πρόκειται για ένα πραγματικό μαργαριτάρι της Μεσογείου».

Με το φόβο του κορωνοιού πάντως και στον Σκορπιό έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. «Το νησί είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα υλικά πρώτων βοηθειών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα» επισημαίνει ο Σεργκέι Τσερνίτσιν . Τα έργα θα διακοπούν ξανά το καλοκαίρι ώστε να μη διαταραχθεί η τουριστική περίοδος στη Λευκάδα και τα συνεργεία θα πατήσουν «γκάζι» από τον Οκτώβριο.

Στα σχέδια της οικογένειας Ριμπολόβλεφ είναι να μην αλλάξει τίποτα στις δομές του νησιού και να μην γκρεμιστεί κανένα από τα κτίσματα της εποχής του Αριστοτέλη Ωνάση . Σύμφωνα με τα πλάνα , η επένδυση θα συμβαδίζει με το περιβάλλον, την τεχνολογία, την κληρονομιά του Ωνάση και την ιστορία. Στα υπάρχοντα κτίσματα του Σκορπιού θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης ή επέκτασης και επιπλέον θα χτιστούν το main complex με 7 vip σουίτες και 12 επαύλεις από μηδενική βάση.

πηγη

Έτσι θα γίνονται οι προπονήσεις σε κολυμβητήρια, γήπεδα στίβου, γυμναστήρια

Previous article

Μπέττυ Χαρλαύτη: Η Κορίνθια σοπράνο που έχει πάντα ποδοσφαιρικά παπούτσια στην τσάντα της!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.