ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Καμίνι και η Κορινθία! Τι θερμοκρασίες έκανε σήμερα σε πόλεις, παραλίες και βουνά (ΠΙΝΑΚΕΣ)

0

Με καμίνι μοιάζει όλη η Ελλάδα τις τελευταίες 48 ώρες, ωστόσο σήμερα το μεσημέρι η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμά της.

Στην Κορινθία οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην Κόρινθο, το Λουτράκι αλλά και τη Νεμέα! Ωστόσο, τόσο ο Σαρωνικός, όσο και ο Κορινθιακός ήταν …λάδι και οι κορίνθιοι μπόρεσαν να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Όπως μεταδίδει το meteo.gr “διατηρούνται οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας την Κυριακή 17/05. Από το χάρτη που ακολουθεί και παρουσιάζει την απόκλιση της θερμοκρασίας από τη μέση τιμή της περιόδου 1979-2010 σε ύψος 1500 μέτρων πάνω από το έδαφος, γίνεται εμφανές ότι οι εξαιρετικά θερμές αέριες μάζες που προκάλεσαν το κύμα ζέστης των τελευταίων ημερών θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα και αύριο Δευτέρα, ενώ σταδιακή αποχώρηση τους προς ανατολικά και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη 19/05 και κυρίως την Τετάρτη 20/05…”.

Ιδανικές για κολύμβηση θα είναι οι συνθήκες στις περισσότερες παραλίες της χώρας αφού οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι. Μπορείτε να συμβουλεύεστε την ενότητα «Χάρτης Παραλιών» για να πληροφορείστε για τις συνθήκες κολύμβησης στις Ελληνικές παραλίες. Στο σχετικό χάρτη παρουσιάζονται οι συνθήκες κολύμβησης που αναμένονται το μεσημέρι της Κυριακής 17/05.

Κορινθία: Αύξηση στα προϊόντα που έφεραν υπολείμματα γεωργικών φαρμάκων καταγράφηκε από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου

Previous article

Καύσωνας και σήμερα στην Κορινθία – Το δελτίο καιρού από το ΜΕΤΕΟ (πίνακες)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.