ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Κώστας Λογοθέτης: ”Εξηγήστε μας κ. Παντελέου”, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου στην παραλία της περιοχής «Φλάμπουρο

0

Έγγραφο απευθυνόμενο στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Υπηρεσιών Δόμησης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Παντελέου, κοινοποιημένο στην Τεχνική υπηρεσία και Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, απέστειλε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά”, Κώστας Λογοθέτης.
Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Λογοθέτης, ζητά να του κοινοποιηθεί άμεσα, η μελέτη καθώς και κάθε έγγραφο που έχει συνταχτεί, για την δημοπράτηση του έργου που αφορά στην ασφαλτόστρωση του δρόμου στην παραλία της περιοχής «Φλάμπουρο». Εάν αυτό δεν υπάρχει στον φάκελο του έργου, ζητά να του προσκομίσουν χάρτη της περιοχής της παραλίας «Φλάμπουρο» με σημειωμένες στον χάρτη, τις γραμμές αιγιαλού και παραλίας καθώς και την χρήση του δρόμου αυτού.

Αναλυτικά το έγγραφο της παράταξης του Κώστα Λογοθέτη:

Προς: Τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Υπηρεσιών Δόμησης.
του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Κοινοποίηση: Τεχνική υπηρεσία και Υπηρεσίας Δόμησης.
Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Κύριοι,

Παρακαλώ να μας κοινοποιήσετε άμεσα, την μελέτη καθώς και κάθε έγγραφο που έχει συνταχτεί, για την δημοπράτηση του έργου που αφορά την ασφαλτόστρωση του δρόμου στην παραλία της περιοχής «Φλάμπουρο». Η παράταξη μας θεώρει αναγκαία την άμεση προσκόμιση των εγγράφων του έργου αυτού, δεδομένου ότι έχουμε δεχτεί πολλές καταγγελίες από συνδημότες μας, που αφορούν το σύννομο της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου.
Ακόμα παρακαλούμε, εάν αυτό δεν υπάρχει στον φάκελο του έργου, να μας προσκομίσετε χάρτη της περιοχής της παραλίας «Φλάμπουρο» με σημειωμένες στον χάρτη αυτόν, τις γραμμές αιγιαλού και παραλίας καθώς και την χρήση του δρόμου αυτού (εάν δηλαδή ο δρόμος είναι δημοτικός, περιφερειακός, κ.λπ.).

Για την παράταξη.

Ο επικεφαλής.
Κ. Δ. Λογοθέτης

Δημοτικός Σύμβουλος

8eCUgvCwsa

Δραστικές μεταβολές έρχονται στις Αναπτυξιακές της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Previous article

Εξιχνιάστηκαν οχτώ κλοπές σε Νεμέα και Κιάτο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.