ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Παραιτήθηκε από το ΚΕΠΑΠ ο Θανάσης Καραχρήστος

0

Την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου στο Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος υπέβαλλε ο Θανάσης Καραχρήστος.

Ο κ. Καραχρήστος -που ήταν ένας από τους πιο σταθερούς συνεργάτες του κ. Νανόπουλου, με μεγάλη γνώση στον χώρο του αθλητισμού- ανακοίνωσε την απόφασή του, χωρίς, πάντως, να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Φίλες και φίλοι συμπολίτες!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα έθεσα στον Δήμαρχό μας Βασίλη Νανόπουλο την παραίτησή μου από Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ, όπου τους τελευταίους οκτώ μήνες είχα την τύχη και τιμή να υπηρετήσω, χάρη στο Δήμαρχο!

Ως εκ τούτου, θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, αλλά και όλο το προσωπικό του ΚΕΠΑΠ. Επίσης, όλα τα αθλητικά σωματεία και τους ανθρώπους τους, αλλά και όλους τους αθλητές. Αν έβλαψα κάποιον, σίγουρα έχει γίνει άθελά μου και ζητώ ταπεινά συγγνώμη!
Εγώ είμαι υπηρέτης του αθλητισμού και θα είμαι μέχρι τέλους. Εύχομαι όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμαρχος μας να υλοποιηθούν και με το παραπάνω στον αθλητισμό -και όχι μόνο- για το καλό της πόλης μας, του Δήμου μας και των παιδιών μας!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και οι Άγιοι Κωνσταντίνος κ Ελένη να μας δώσουν δύναμη τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύει ο πλανήτης που κατοικούμε!
Εις το επανιδείν!

Εξηγήσεις από την Γιαννακοπούλου για το “η Κεραμέως τα έχει κάνει σκατά, θα την σκίσω…”

Previous article

Ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.