ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης και συντήρησης του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

0

Στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου -και μάλιστα ως έργο άμεσης προτεραιότητας- εντάχθηκε η «Βελτίωση και συντήρηση του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων», συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρω. Πρόκειται για αποκατάσταση ζημιών που έγιναν στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων ύστερα από την καταιγίδα «Γηρυόνης» που έπληξε την περιοχή τον Νοέμβριο 2019, και άφησε το γήπεδο με πολλές και σοβαρές φθορές.
Οι περισσότερες εντοπίζονται στον χλοοτάπητα, ο οποίος πρέπει να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου, αλλά και στον περιφερειακό τάπητα του γηπέδου, όπως επίσης και στις κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων «αποτελεί έναν χώρο άθλησης μεγάλου αριθμού ατόμων από την ευρύτερη περιοχή. ώστε να κρίνονται αναγκαίες οι εργασίες αποκατάστασης, που θα δημιουργήσουν και πάλι τις ιδανικές συνθήκες εκγύμνασης των αθλητών και των αθλητριών.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα δρομολογήσουν τη διαδικασία, ώστε να εκπονηθεί η σχετική μελέτη και να προχωρήσει το έργο
».

Ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ευχαρίστησε την περιφέρεια αλλά και τον Χρίστο Δήμα «για την άμεση ανταπόκριση όλων στο κάλεσμα μας, στην πραγματοποίηση των εργασιών που απαιτούνται, για την επαναλειτουργία του γηπέδου. Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει τόσο την αθλητική ομάδα Αγίων Θεοδώρων με τις εγκαταστάσεις πλέον που θα διαθέτει, όσο και την ευρύτερη περιοχή και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Παραιτήθηκε από το ΚΕΠΑΠ ο Θανάσης Καραχρήστος

Previous article

Αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού περί τα 6 εκ. ευρώ σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.