ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τάκης Σκούπας υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στην “ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ”

0

Η είδηση θα μπορούσε να περάσει στα “ψιλά”, όπως λένε. Όμως η απόφαση της διοίκησης της ομάδας “ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ” να συνεργαστεί με έναν γυμναστή, ως υπεύθυνο φυσικής κατάστασης είναι άξια για σχολιασμό. Γιατί σε μια περίοδο κατά την οποία τα έσοδα των ομάδων μειώνονται διαρκώς, ειδικά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες το να συνεργάζεται μια ομάδα με υπεύθυνο φυσικής κατάστασης δείχνει πως επιχειρεί να βάλει τον πήχη ψηλά.

Η “Ελλάδα Βέλου”, λοιπόν, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Σκούπα στα έμπειρα χέρια του οποίου αφήνει την εκγύμναση της ομάδας.
Ο Τάκης Σκούπας είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πρώην τεχνικός σύμβουλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και στο παρελθόν έχει εργασθεί στα σωματεία  Π.Α.Σ. Κλένια,  Ατρόμητο Χιλιομοδίου και Ηρακλή Ξυλοκάστρου με τον οποίο και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κορινθίας.

Τάκη, σε ευχαριστούμε για την αποδοχή της συνεργασίας μας σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σου“, καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Μια αλεπού μεταφέρει έναν σκίουρο μέσω κορονοϊού.

Previous article

Κινδυνεύει από την διάβρωση ο Πευκιάς Ξυλοκάστρου – ποια είναι η ιστορία του

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.