ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις με εμπόρους πραγματοποίησε η Μαριλένα Σούκουλη

0

Ενημερωτικές συναντήσεις με τον εμπορικό κόσμο της Κορινθίας πραγματοποίησε η Μαριλένα Σούκουλη. Η βουλευτής, συνοδευόμενη από τους Πρόεδρους των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και να ενημερωθεί δια ζώσης για τα προβλήματα  και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κυρία Σούκουλη “ανέλαβα την πρωτοβουλία να συνομιλήσω με επιχειρηματίες και εργαζόμενους στο μεγαλύτερο κομμάτι της Κορινθίας μας και  θα συνεχίσω να το πράττω, ιδιαίτερα τώρα που επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις εστίασης καθώς και τα ξενοδοχεία μας.
Αποδίδω ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ενημέρωση από τον εμπορικό κόσμο, διότι οι ίδιοι  γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην τοπική αγορά εξαιτίας της πανδημίας. Η υγειονομική κρίση άλλαξε το οικονομικό τοπίο και οφείλουμε να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους. Εγώ από την πλευρά μου θα μεταφέρω στις αρμόδιες αρχές τις δίκαιες προτάσεις τους και θα διεκδικήσω την υλοποίησή τους. Είμαι αισιόδοξη ότι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Ευχαριστώ θερμά τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Κορίνθου, Κιάτου, Ξυλοκάστρου, Δερβενίου , Αγίων Θεοδώρων και Βραχατίου για την άριστη συνεργασία.

Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε όλοι μαζί την τοπική μας αγορά“, κατέληξε η κυρία Σούκουλη.

Τσίπρας: Το σχέδιο μας για την κρίση – Μητσοτάκης: ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός

Previous article

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ T.1695

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.