Περιφερεια

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα χρηματοδοτήσει για τη συντήρηση του δικτύου μονοπατιών την (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) “Μαίναλον”.

0

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει τη συντήρηση του συνολικού μήκους περί τα 1.000 χιλιόμετρα δικτύου μονοπατιών στα βουνά της, ενώ εξετάζει και τη δυνατότητα προγραμματικής σύμβασης για την δημιουργία επιπλέον 600 χιλιομέτρων.

Τα πιο πάνω συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση εργασίας που είχε σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου, με τον Γιάννη Λαγό, πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) “Μαίναλον”.

Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, το μέχρι τώρα έργο που έχει παραχθεί εκτιμάται ως “εξόχως επιτυχημένο, ενώ την ίδια στιγμή υπηρετεί την τουριστική πολιτική της επόμενης ημέρας, στοιχείο της οποία αποτελεί και η πεζοπορία στα βουνά της Πελοποννήσου”.

Στην ίδια συνάντηση, έγινε συζήτηση σχετικά και με την επέκταση του δικτύου μονοπατιών και σε άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, όπως επίσης και ένα μονοπάτι που διασχίζοντας την Περιφέρεια θα ξεκινά από το Κιάτο και θα φθάνει στην Πύλο

8eCUgvCwsa

Συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία νοσοκομείου της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών

Previous article

Τατούλης: “Eπεισόδια κωμικοτραγικού … σήριαλ οι ανακοινώσεις του κ. Νίκα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.