ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Παρεμβάσεις καθαριότητας στις παραλίες Βραχατίου και Κοκκωνίου από τον δήμο

0

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου του Δήμου Βέλου Βόχας πραγματοποιείται όλες αυτές τις ημέρες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου σε συνεργασία με το δημοτικό λιμενικό Ταμείο Βόχας, την Κοινότητα Βραχατίου και την Κοινότητα Κοκκωνίου.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο δήμος βέλου Βόχας, “ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βόχας Γιώργος Δαληβίγκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βραχατίου Γιώργος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκωνίου Αντώνης Καραχοντζίτης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ρόζος, όλες αυτές τις ημέρες με τις υποδείξεις τους συντονίζουν τις εργασίες που απαιτούνται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου.

Ήδη συνεργεία του Δήμου προέβησαν σε ενδελεχή καθαρισμό από φερτές ύλες, απορρίμματα και κλαδιά ενώ ειδικό μηχάνημα ολοκλήρωσε την διαδικασία με το στρώσιμο της παραλίας.

Παράλληλα, υπάλληλοι της υπηρεσίας πρασίνου, προχώρησαν σε κλαδέματα δέντρων και καθαρισμό των χαρακτηριστικών φοινίκων της περιοχής, ενώ ξεκίνησαν και οι εργασίες αποκατάστασης αλλά και συντήρησης σε ντουζιέρες και παγκάκια. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν με ό, τι άλλο κριθεί ως αναγκαίο.

Ο δήμος μας” συνεχίζει η ανακοίνωση, “παραδίδει “τα βραβευμένα διαμάντια του”, έτσι όπως πρέπει, για να τα χαρούν πρώτα από όλα οι δημότες και κατόπιν οι επισκέπτες , που τόσα χρόνια επιλέγουν την περιοχή μας για τις φυσικές καλλονές της. Χρέος μας είναι αυτή την προίκα της φύσης να την φροντίζουμε κάνοντας την περιοχή μας πρώτα από όλα φιλόξενη για τους κατοίκους της και μετά για όλους τους άλλους“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη-Δήμα με έλληνες startuper

Previous article

Νομοσχέδιο για την Παιδεία: Ποιες είναι οι 12 σημαντικότερες αλλαγές

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.