ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Συγκινητική ανάρτηση Τσιώτου για τον ένα χρόνο από την εκλογική του επιτυχία

0

Με μια συγκινητική, από καρδιάς, ανάρτηση ο Βλάσης Τσιώτος απευθύνθηκε στους συνδημότες του, για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογική επιτυχία των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τους δημότες και ανανέωσε μαζί τους το συμβόλαιο και τις δεσμεύσεις για έναν καλύτερο δήμο.

“Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από το βράδυ 2 Ιουνίου 2019, τότε που υπογράφηκε το παρακάτω συμβόλαιο τιμής ανάμεσα μας”, γράφει στην ανάρτηση του ο κ. Τσιώτος.

Ένας χρόνος ακριβώς πέρασε από εκείνο το βράδυ, τότε που μας παραδώσατε την εντολή και τις ελπίδες σας για έναν διαφορετικό εξωστρεφή, διεκδικητικό, αποφασιστικό, σύγχρονο Δήμο.

Από την πρώτη μέρα ολόκληρο τον χρόνο αυτό, προσπαθούμε να τιμούμε κάθε στιγμή το συμβόλαιο που υπογράψαμε, τις δεσμεύσεις μας απέναντι σας. Νιώθαμε και νιώθουμε το βάρος και την ευθύνη της εμπιστοσύνης σας. Από την πρώτη μέρα ολόκληρο τον χρόνο αυτό, αγωνιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε την δημιουργία ενός Δήμου που θα μας κάνει όλους περήφανους. Βελτιώνουμε τα λάθη μας και μαθαίνουμε από αυτά, χαιρόμαστε με τις επιτυχίες, στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι στις αναποδιές, αλλά κάθε μέρα πάμε ένα βήμα πιο μπροστά από την προηγούμενη και αυτό μας δίνει δύναμη για την δύσκολη πορεία.
Από την πρώτη μέρα αυτού του δημιουργικού ταξιδιού είναι ξεκάθαρο ότι η βοήθεια και η συνεργασία όλων σας αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη του τελικού στόχου όλων μας. Την δημιουργία ενός Δήμου πρωταγωνιστή στην περιοχή, ενός Δήμου ο οποίος θα παίξει πάλι τον ρόλο που του αξίζει βασιζόμενος στα στρατηγικά πλεονεκτήματά του, ενός Δήμου που θα αξιοποιήσει επιτέλους την «εν υπνώση» δυναμική του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

Μια πολύ μικρή λέξη για να περιγράψει την τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη την οποία νιώθω. Μια πολύ μικρή λέξη για να αποδώσει τα αισθήματά μου για την κρυστάλλινη εντολή την οποία μου δώσατε. Μια πολύ μικρή λέξη για να σας ανταποδώσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη την οποία μου δείξατε.

Όλος ο συνδυασμός της «Ανανεωτικής Συνεργασίας» έχουμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης το οποίο μας αναλογεί και είμαστε αποφασισμένοι με νηφαλιότητα και σοβαρότητα να κάνουμε τα πάντα ώστε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες σας.
Με το τέλος της προεκλογικής περιόδου, τιμώντας την εντολή σας για συνεργασία και συνεννόηση, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο με τους πολλούς νέους αξιόλογους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών, έχει μια μοναδική ευκαιρία να ικανοποιήσει την απαίτησή σας.

ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Όλοι μαζί οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε την υποχρέωση απέναντί σας, να ξεπεράσουμε γρήγορα οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες και «παιδικές ασθένειες» παρουσιαστούν κατά την εφαρμογή της απλής αναλογικής, ενός συστήματος πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα. Όλοι μας θα κριθούμε τελικά από το αποτέλεσμα. Όλοι μας θα κριθούμε τελικά από εσάς.

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ

Προσωπικά δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος ενότητας και ομοψυχίας, απαραίτητων συστατικών για την καλύτερη προοπτική του Δήμου μας.
Για έναν Δήμο ενωμένο που με βάση την ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη αξιοποιεί τις ιδιαίτερες δυνατότητές του.
Για έναν Δήμο που με συνεργασία και συνεννόηση αποφασίζει το μοντέλο ανάπτυξης που του ταιριάζει, σχεδιάζει τις απαραίτητες παρεμβάσεις και προχωρά αποφασιστικά στην υλοποίησή τους.
Για έναν Δήμο περήφανο που πιστεύει στις δυνατότητές του και διεκδικεί με συνέπεια όσα δικαιούται.
Για έναν Δήμο που στηρίζει τη λειτουργία του στη διαφάνεια και αντιμετωπίζει τον δημότη με σεβασμό και ειλικρίνεια, με ενδιαφέρον και αξιοκρατία.
Για έναν Δήμο που ενεργοποιεί, ενώνει και στηρίζει τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.
Για έναν Δήμο όπου το μεράκι και η εργατικότητα δίνουν την απαραίτητη ώθηση για μια σταθερά ανοδική πορεία.
Για έναν Δήμο που παίρνει επιτέλους αποφάσεις, μα πάνω από όλα φέρνει αποτελέσματα.
Για έναν τέτοιο Δήμο θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Για έναν τέτοιο Δήμο έχει νόημα η ενασχόληση με τα κοινά.

Γιατί μας αξίζει ένα νέο ξεκίνημα.
Γιατί τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν δεν το αλλάξουμε εμείς…

Επαναφέρει την διπλή μοριοδότηση για τους εκπαιδευτικούς η Κεραμέως

Previous article

Τί θα δούμε φέτος σε Ηρώδειο και Επίδαυρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.