ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ανοίγει επιτέλους ο κόμβος της Λυκοποριάς στην εθνική Κορίνθου Πατρών

0

Την επόμενη εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, θα ανοίξει ο κόμβος της Λυκοποριάς στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών. Έτσι, ολοκληρώνεται ένα τεράστιας σημασίας έργο για την περιοχή. Την είδηση έδωσε ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, ο οποίος ενημέρωσε ότι όλους τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, μεταξύ άλλων και για το θέμα του κόμβου της Λυκοποριάς.

Σήμερα ενημερώθηκα πως πλέον έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ανοίγει και τίθεται σε λειτουργία ο κόμβος της Λυκοποριάς“, ανέφερε χαρακτηριστικά!

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάσσης Τσιώτος, ο οποίος τόνισε ότι αύριο θα βρίσκεται στο υπουργείο Υποδομών για κάποιες επιπλέον εργασίες ώστε οι λεπτομέρειες που απομένουν να αναδείξουν την πληρότητα του έργου του Αθλητικού Κέντρου στον Σκουπέικο ποταμό.

Θα τις διεκδικήσουμε και έστω και την τελευταία στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας“, τόνισε ο κ. Τσιώτος.

Εικόνες ντροπής στους Αγίους Θεοδώρους – Οικόπεδο έχει μετατραπεί σε χωματερή!

Previous article

Επαναλειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Βέλου Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.