ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών – Αυτοί θα είναι οι δύο νέοι όμιλοι στην Α’ κατηγορία

0

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των τοπικών κατηγοριών, μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας.

Έτσι, η Α’ Κατηγορία θα αποτελείται από 20 ομάδες, καθώς αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία και να ανέβουν από την Β’ οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Ολυμπιακός Άσσου, ο Άρης Βοχαϊκού και ο Κύψελος. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 10 ομάδων, που θα διαμορφωθούν με γεωγραφικά κριτήρια. Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου θα γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ, χωρίς πάντως, ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα πάρουν μέρος.

Η τελική διαμόρφωση των ομίλων θα αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο όμιλοι θα σχηματιστούν ως εξής:

Α’ Όμιλος

Άγιοι Θεόδωροι, ΑΟ Λουτράκι, Ισθμιακός, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ολυμπιακός Άσσου, Κύψελος, Κόρινθος 2004, ΠΑΣ Κόρινθος, Τενεάτης Αθικίων, Σαρωνικός Γαλατακίου.

Β’ Όμιλος

Πανεμεατικός, Θύελλα Πετρίου, ΑΟ Ζευγολατιού, Ελλάς Βέλου, Άρης Βοχαϊκού, Πέλοπας Κιάτου, Θύελλα Κ. Διμηνιού, Πανκαμαριακός, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Αστέρας Δερβενίου.

Καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί ούτε από την Β’ Κατηγορία, η οποία θα αποτελείται και πάλι από 16 ομάδες σε έναν όμιλο, μετά την άνοδο των ομάδων του Σπαθοβουνίου, της Λυκοποριάς, του ΑΟ Μαψού και της Προοδευτικής Περιγιαλίου.

Τέλος, θα γίνει κανονικά και το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή.

Συναγερμός μετά τα 97 κρούσματα σε 4 μέρες – εξετάζονται τοπικά lockdown κατά περίπτωση

Previous article

Γερμανία: Δεν θα γίνουν επιχειρήσεις επαναπατρισμού για όσους κολλήσουν κορονοϊό στο εξωτερικό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.