ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Παπαϊωάννου και Πλατής οι νέοι αντιδήμαρχοι Κορινθίων, μετά τη συμφωνία Νανόπουλου – Καλλίρη

0

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν από λίγο ο Βασίλης Νανόπουλος προκειμένου να ενημερώσει τους Κορίνθιους για την συμφωνία με την παράταξη “Δύναμη Εξέλιξης”.

Στην συνέντευξη ο κ. Νανόπουλος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έγινε η συνένωση, ενώ ενημέρωσε πως τρία στελέχη της παράταξης του κ. Καλλίρη θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης στη νέα δημοτική αρχή.

Ειδικότερα:

Ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παπαϊωάννου αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου Πολιτισμού και Παιδείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαϊωάννου σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ξεκαθάρισε πως η θέση του θα είναι άμισθη

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Πλατής αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, τα οποία μέχρι σήμερα κρατούσε ο κ. Νανόπουλος. Ο κ. Πλατής έχει σχετική εμπειρία καθώς είναι οικονομολόγος και λογιστής.

Τέλος, ο παλιός δημοτικός σύμβουλος και μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου Παναγιώτης Λουζιώτης θα αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου στο Λιμενικό Ταμείο, στην θέση του κ. Γιώργου Μαγκλάρα, ο οποίος μετακινείται στο ΚΕΠΑΠ ως αντιπρόεδρος, θέση που “χήρευε” μετά την παραίτηση του Θανάση Καραχρήστου.

Απαντώντας σε ερώτηση του korinthia.net.gr ο δήμαρχος δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την φημολογία πως την “συνένωση” δεν θα παρακολουθήσουν οι κ.κ Κορδώσης και Γ. Πιέτρης.

“Δεν διαπραγματευόμαστε την Ζήρεια” – Καθολική αντίδραση στις ανεμογεννήτριες

Previous article

Οι ναύτες του ρωσικού στρατού πριν από την αναβολή της παρέλασης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.