ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ολοκληρωμένο δίκτυο με 13 νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Βέλου Βόχας

0

Όταν ένας Δήμος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιεί στους δημότες του την δημιουργία και λειτουργία νέων , σύγχρονων παιδικών χαρών σε όλο το δήμο, τότε σίγουρα έχει αγγίξει μια πτυχή του κοινωνικού προσώπου που οφείλει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Δήμος Βέλου Βόχας απαριθμεί πλέον 13 παιδικές χαρές σε όλο το Δήμο, οι οποίες υλοποιήθηκαν μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΙΛΟΔΗΜΟΣ, αλλά και από ιδίους πόρους του Δήμου. Διαμορφώσαμε σε κάθε γωνιά του δήμου, όπου ακούγονται παιδικές φωνές , χώρους αναψυχής , χώρους ασφαλείς, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, χώρους συνάντησης και συναναστροφής των παιδιών μας, από την βρεφική τους ηλικία μέχρι και τα πρώτα τους σχολικά έτη.
Κάθε φορά που ολοκληρώναμε μια παιδική χαρά ήμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς διότι ξέραμε πως προσφέραμε χώρους στην κοινωνία, στους γονείς και στα παιδιά τους.
Δίναμε χώρους για να ακουστούν μόνο παιδικά χαμόγελα , γνωρίζοντας την ανακούφιση των γονέων για την εξεύρεση ενός περιβάλλοντος ασφαλούς και παραγωγικού για την ψυχαγωγία των παιδιών τους.
Παραδίδουμε όλες τις παιδικές χαρές στους συμπολίτες μας , δημιουργούμε έναν σύγχρονο Δήμο, βάζοντας ψηλά τον πήχη των στόχων μας.
Και συνεχίζουμε!!!

Έρχεται το νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις -Δάνεια έως 25.000 χωρίς προσημείωση

Previous article

Θετικές οι εξελίξεις για το φυσικό αέριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.