ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κόρινθο την Πέμπτη και την Παρασκευή Αρβανίτης και Ξανθός

0

Ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο πρ. υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός θα βρεθούν στο νομό μας την Πέμπτη 18 και Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, πραγματοποιώντας διήμερη επίσκεψη. Τα δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα συνοδεύονται από κλιμάκιο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και θα επισκεφτούν φορείς και δομές της Κορινθίας.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου θα επισκεφτούν δομές Υγείας όπως το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, την Τοπική Ομάδα Υγείας, το Κέντρο Υγείας Νεμέας,  αλλά και τις δομές προσφύγων και τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας.

Το βράδυ της ίδια μέρας θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, στην Κόρινθο, με θέμα: «Η πανδημία και οι προκλήσεις για την υγεία, την κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου το πρωί το κλιμάκιο θα μεταβεί στο Λουτράκι, όπου θα γίνει συνάντηση με το σωματείο και την ομοσπονδία εργαζομένων Καζίνο, αλλά και την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρακίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιηθούν διαδοχικές συναντήσεις με τα Προεδρεία και μέλη των Εργατικών Κέντρων Λουτρακίου, Κορίνθου και Κιάτου. Τέλος, συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Κιάτου, με τον δήμαρχο Σικυωνίων, υπό τη διττή του ιδιότητα ως προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της ΚΕΔΕ και μέλους της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης.

Κόρινθος Περιβολάκια,μια άλλη εποχή

Previous article

Αλλάζουν όλα στις υποδομές της Περιφέρειας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.