ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Λουκέτο στο υποκατάστημα Πειραιώς στο Δερβένι: Τι λένε οι έμποροι της περιοχής

0

Τρόπους να αποτρέψουν το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στο Δερβένι αναζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι σκέφτονται ακόμα και να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την τράπεζα αν επιμείνει στην απόφασή της.

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης που κάλυψαν την κινητοποίηση ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αναστάσιος Προδρομίδης τόνισε ότι το Δερβένι δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση και ζήτησε από τους τοπικούς βουλευτές να αναλάβουν δράση και να ασκήσουν πιέσεις.
Εξηγώντας ειδικότερα τα προβλήματα που δημιουργούνται υποστήριξε ότι μπορεί ο εμπορικός κόσμος να καλύπτει τις ανάγκες τους σε ένα βαθμό μέσω του e-banking, όμως, το υποκατάστημα (το οποίο λειτουργούσε δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Πέμπτη) κάλυπτε και τις ανάγκες των αγροτών της Ευρωστίνης οι οποίοι κατέβαιναν από τα χωριά τους στο κέντρο για να εξυπηρετηθούν.

Η κυρία Βούλα Διαμαντοπούλου, πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δερβενίου υποστήριξε επίσης πως όλα αυτά τα χρόνια οι έμποροι και γενικότερα οι κάτοικοι της Ευρωστίνης έχουν υποστηρίξει το κατάστημα κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην προμήθεια των POS όταν υπήρξε τέτοια υποχρέωση. “Δεν νοείται ολόκληρος ο πρώην δήμος Ευσρωτίνης να μην έχει ένα τραπεζικό κατάστημα“.

Διαμαρτυρία για το “λουκέτο” στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Δερβένι

Previous article

55 νέα κρούσματα κορονοϊού σε μία ημέρα, τα 49 στην Θράκη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.