Περιφερεια

Εγκαίνια στο τμήμα του HermesTrail, 80 περίπου χλμ πεζοπορικών διαδρομών από Δερβένι μέχρι Γκούρα

0

Χθες Κυριακή 21 Ιουνίου ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης συμμετείχαν στα εγκαίνια της Πεζοπορίας 6 χιλιομέτρων στο HermewTrail στην ορεινή Κορινθία.

Μία πρώτη γνωριμία με τμήμα του HermesTrail, 80 περίπου χλμ – Δερβένι, Ζάχολι, Σαραντάπηχο, Άνω – Κάτω Ταρσό, Φενεό, Άγιο Νικόλαο, Αετοφωλιά, Μάδαρο, Λίμνη Δόξα, πηγή Κέρκενα, Πανόραμα, Αρχαία Φενεό, Βίλλια, Στενό και Γκούρα – όπου αναδεικνύεται η μοναδική φυσική ομορφιά του τόπου.

Το HermesTrail είναι μέρος δικτύου 1.000 χλμ. Πεζοπορικών διαδρομών της Πελοποννήσου, στο οποίο η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας επιχορήγησαν προκειμένου με τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους δράσεις, συμβάλλουμε στο να καταστεί ευρέως γνωστό το έργου που έχει γίνει μέχρι σήμερα και ταυτόχρονα αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής της ορεινής Κορινθίας αλλά και γενικά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο κ. Γκιολής συμμετέχοντας με πλήθος «πεζοπόρων» στη διαδρομή μίλησε για τη μοναδική εμπειρία και χαρακτηριστικά τόνισε πως «Αγαπάμε την Κορινθία μας, ενώνουμε με μονοπάτια τον τόπο μας στην Πελοπόννησο και ευχαριστούμε την Περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα όπου ανοίγει δρόμους!»

8eCUgvCwsa

Κόρινθος Περιβολάκια

Previous article

Εξυπηρετούν τελικά τα ΑμεΑ οι ράμπες που τοποθετήθηκαν στην παραλία στο Κιάτο;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.