ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτός Διοικητικής Επιτροπής τού Επιμελητηρίου Κορινθίας Κουκουλάκης, Οικονόμου & Κωνσταντίνου

0

Στην έκπτωση τριών μελών από την Διοικητική Επιτροπή προχώρησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης, σε μία κίνηση η οποία -αν και νόμιμη- ασφαλώς έχει χαρακτηριστικά προσωπικής αντιπαράθεσης. Πρόκειται για τον Σωτήρη Κουκουλάκη και τις κυρίες Χριστίνα Οικονόμου και Ελένη Κωνσταντίνου, που του έδωσαν την αφορμή με την απουσία τους από τρεις τουλάχιστον συνεδριάσεις του σώματος.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για περισσότερες από τρεις συνεδριάσεις, καθώς και τα τρία πρόσωπα απέχουν από το όργανο εδώ και αρκετό καιρό, λόγω των προσωπικών τους αντιπαραθέσεων με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Πλέον τα τρία μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου (στην οποία παραμένουν οι Σπηλιωτακάρας, Μπίτζιος, Τάρης και ο ίδιος ο Παναγιώτης Πιτσάκης) θα αντικατασταθούν από τρία νέα πρόσωπα και εδώ μπαίνουν τα δύσκολα, καθώς υπάρχει μια ασάφεια για το ποια μπορεί να είναι τα νέα πρόσωπα και για το αν πρέπει (τυπικά) να εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις στην νέα Δ.Ε.

Γενικότερα, πάντως, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αποδεικνύει μια εντυπωσιακή αντοχή και μία ευχέρεια στην άσκηση ισορροπιών με δεδομένο πως καταφέρνει να διοικεί και να περνάει θέματα έχοντας “πλειοψηφία” μόλις έξι ατόμων στο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες που είναι στην Δ.Ε. κοντά στον πρόεδρο είναι μόλις άλλοι δύο, ο κ. Αναστασόπουλος και η κυρία Μανάβη. Παρ όλα αυτά οι κρίσιμες αποφάσεις περνάνε και πιθανότατα έτσι θα περνάνε τουλάχιστον για τον επόμενο 1,5 χρόνο μέχρι τις νέες εκλογές (αν γίνουν στο τέλος του 2021 και δεν πάρουν παράταση οι θητείες).

Νέος ΚΟΚ: Δεν θα σβήνονται πλέον οι κλήσεις – Οn line η καταχώρηση των παραβάσεων

Previous article

Βανδάλισαν την παιδική χαρά του Ειδικού Σχολείου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.