ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

5G στην Κόρινθο: “δεν είναι στον άμεσο σχεδιασμό μας”, λέει ο Β. Νανόπουλος

0

Ενημερωμένος για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην πόλη της Κορίνθου από τις εργασίες που γίνονται για το δίκτυο οπτικών ινών αποδείχτηκε ο ανώτερος διευθυντής εταιρικών σχέσεων της WIND Γιώργος Τσαπρούνης, ο οποίος -αν και δεν προκλήθηκε από κάποια ερώτηση- τοποθετήθηκε σχετικά.

Συγκεκριμένα το στέλεχος της Wind παραδέχτηκε πως δημιουργείται ενόχληση και προβλήματα, ωστόσο το τελικό όφελος θα είναι μεγάλο, δεδομένου πως -μετά την ολοκλήρωσή του- το δίκτυο θα δώσει την δυνατότητα σε 5.000 νοικοκυριά να απολαμβάνουν γρήγορο και χωρίς προβλήματα internet. Μάλιστα ο δήμος Κορινθίων θα είναι από τους λίγους δήμους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που θα απολαμβάνουν αυτό το πλεονέκτημα.
Ενημέρωσε ακόμα ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο και οι συνδέσεις στο νέο δίκτυο θα γίνουν στις αρχές του 2021.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Τσαπρούνη και φυσικά του δημάρχου Κορινθίων ρωτήσαμε αν η Κόρινθος θα είναι από τις πόλεις που θα κινηθούν άμεσα για δίκτυο 5G.
Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Κορινθίων Bασίλης Νανόπουλος δεν είναι στον άμεσο σχεδιασμό του δήμου Κορινθίων η υλοποίηση δικτύου 5G, ενώ ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND σημείωσε ότι ο διαγωνισμός θα γίνει φέτος και από την νέα χρονιά θα ξεκινήσει η υλοποίηση του project από τις μεγάλες πόλεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη κ.λπ).

Νέο σχολείο στους Καλλιάνους αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων

Previous article

Κορωνοϊός: Λίγοι λίγοι σε καφέ και σούπερ μάρκετ – Δεκαπενταύγουστος χωρίς πανηγύρια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.