ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Loutraki Festival: Συναυλία Φωτεινής Δάρρα

0

Η Φωτεινή Δάρρα, έπειτα από την Sold Out συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ενόψει των συναυλιών της στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και το Στρασβούργο έρχεται στο Loutraki Festival!
Τίτλος της συναυλίας « Εσύ κι Εγώ» και η Φωτεινή Δάρρα υπόσχεται να μας σεργιανήσει στις γειτονιές του καλοκαιρινού φεγγαριού στο Θέατρο Νότης Περιγιάλης στους Αγίους Θεοδώρους με τραγούδια ερωτικά και άλλα, που θα σιγοτραγουδήσουμε μαζί της.
Μαζί της ο γνωστός μαέστρος και πιανίστας Γιώργος Παπαχριστούδης ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές και έχει αναλάβει τις ενορχηστρώσεις και την καλλιτεχνική διεύθυνση σε μεγάλες συναυλίες καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές (ενδεικτικά αναφέρουμε «Στην Υγειά μας» Σκαι tv και «Να η ευκαιρία» Mega)
Η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών, που διαθέτουν ταιριαστή σκηνική παρουσία και καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, έχει δημιουργήσει αίσθηση αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις όπου έχουν εμφανιστεί.
Μια μουσική όαση στα πολιτιστικά δρώμενα με μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου των τελευταίων 80 χρόνων .Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα με την πραγματική διασκέδαση .
Η Φωτεινή Δάρρα με την μοναδική φωνή της και την αιθέρια σκηνική παρουσία της μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι που σίγουρα θα μείνει στη μνήμη του κοινού ως κάτι ξεχωριστό!

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020
Φωτεινή Δάρρα Ι «Εσύ κι Εγώ»
Πιάνο: Γιώργος Παπαχριστούδης
21.30 I Άγιοι Θεόδωροι, Θέατρο Νότης Περιγιάλης, περιοχή Μπεσκάκι
Είσοδος Ελεύθερη

8eCUgvCwsa

Οι ¨ΒΑΤΡΑΧΟΙ¨απο την Θεατρική Σκηνή ¨ΑΝΕΜΗ¨ ΑΠΟΨΕ στο Αγγελόκαστρο

Previous article

Ανεβάζει τον αριθμό των κρουσμάτων στην Κορινθία η Περιφέρεια

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.