ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η EDIL ζητάει την μεταβίβαση των αδειών διανομής αερίου για Τρίπολη και Κόρινθο

0

H εταιρία EDIL όπως είναι γνωστό έχει πάρει άδειες διανομής φυσικού αερίου για πολλές πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ αυτών η Κόρινθος και η Τρίπολη, ενώ είναι η μοναδική εταιρία που έχει ζητήσει άδεια και για την Μεγαλόπολη.

Αφού λοιπόν πήρε τις άδειες για την Τρίπολη και την Κόρινθο στις αρχές Ιουλίου, αμέσως μετά κατέθεσε αίτημα να τις μεταβιβάσει σε μια νέα εταιρία την HENGAS.

Η HENGAS όμως δεν είναι μια οποιαδήποτε εταιρία, έχει προκύψει από την διάσπαση της EDIL που έγινε στις 7 Μαΐου 2020.

Η EDIL έκανε αιτήσεις για τις άδειες διανομής , μετά έκανε διάσπαση και δημιούργησε δυο νέες εταιρίες την «HELLENICNATURALGASDISTRIBUTIONΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «HENGASΑ.Ε.» και την «EDIL ΤΕΧΝΙΚΗ -ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ», το διακριτικό τίτλο «HELLAS EDIL S.A.», στην συνέχεια πήρε τις άδειες και τώρα ζητάει την μεταβίβαση τους.

Συγκεκριμένα η Edil Hellas ζητάει τη μεταβίβαση των αδειών διανομής φυσικού αερίου στους εξής δήμους: Έδεσσας, Τρίπολης, Δεσκάτης, Κορίνθου, Πολύγυρου και Παιανίας

δείτε την απόφαση για την διάσπαση της εταιρίας ΕΔΩ

Δείτε την ανακοίνωση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) για την αίτηση μεταβίβασης των αδειών

8eCUgvCwsa

ΚΙΝΑΛ Άρης Σκούρτης: Παραιτείται και πάει ΣΥΡΙΖΑ

Previous article

188 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ – Κ. Ζερβός: «Η Κοινωνία μας ΔΕΝ απειλείται από 41 νήπια και 82 παιδιά Δημοτικού»

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.