ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Βιολογικός Αγίων Θεοδώρων: Ύστερα από 10 χρόνια μπαίνει στην τελική ευθεία

0

Υπογράφηκε σήμερα η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, για την προμήθεια πρόσθετου εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στους Αγίους Θεοδώρους καθώς και για την τριετή λειτουργία και συντήρηση της εν λόγω εγκατάστασης.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων κ. Δημήτρης Πρωτονοτάριος, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Ακλ. Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρο Ράτη και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή.

“Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου και της Περιφέρειας, το έργο της αναβάθμισης του Βιολογικού Καθαρισμού Αγίων Θεοδώρων που εκκρεμεί πάνω από 10 χρόνια μπαίνει στην τελική του ευθεία. Επιλύθηκαν οριστικά όλα τα προβλήματα και σύντομα δημοπρατείται για την ολοκλήρωσή του. Με την αποπεράτωση των εργασιών, ολοκληρώνεται ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που λειτουργεί προς όφελος των δημοτών και της ευρύτερης περιοχής” δήλωσε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 879.999,72 ευρώ, από τα οποία -στο πλαίσιο της σύμβασης- τα 780.000,00 ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια και τα υπόλοιπα 99.999,72 ευρώ θα διατεθούν από τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ T.1705

Previous article

Καμπανάκι απο Τσιόδρα μετά τα 121 νέα κρούσματα – Με ωράριο τα νυχτερινά κέντρα όπου χρειαστεί

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.