ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ασφαλτοστρώθηκε ο κεντρικός δρόμος στα Καρυώτικα Ξυλοκάστρου

0

Με σταθερούς ρυθμούς ο δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης ανταποκρίνεται στις ανάγκες βελτίωσης των υποδομών στα διοικητικά του όρια. Πριν απο λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η κεντρική οδική αρτηρία στα Καρυώτικα, η οποία αποτελούσε έναν από τους πιο προβληματικούς άξονες εντός οικισμού σε ολόκληρο τον Δήμο.

Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Βλάσσης Τσιώτος με ανάρτησή του ενημέρωσε για την θετική εξέλιξη, περιέγραψε, όμως, ταυτόχρονα τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες καταφέρνει να πετυχαίνει αποτελέσματα.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης είναι ένας Δήμος ο οποίος λόγω της μεγάλης του έκτασης ( 412 km2), διαθέτει ένα τεράστιο οδικό δίκτυο αποτελούμενο από επαρχιακές, δημοτικές, αγροτικές και δασικές οδούς. Η συντήρηση αυτού του δαιδαλώδους δικτύου με τα λιγοστά οικονομικά μέσα (περίπου 300.000 ευρώ), που έχει στην διάθεση της η εκάστοτε δημοτική αρχή είναι μια τρομερά δύσκολη αποστολή και ένα πολύ μεγάλο στοίχημα”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσιώτος.

Βασική προτεραιότητα πρέπει να αποτελεί η αποκατάσταση του οδικού δικτύου εντός των οικισμών, βασική προϋπόθεση για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη των χωριών μας.

Κατά κοινή ομολογία η κεντρική οδική αρτηρία στα Καρυώτικα αποτελούσε έναν από τους πιο προβληματικούς άξονες εντός οικισμού σε ολόκληρο τον Δήμο μας.  Αξιοποιώντας χρηματοδοτικούς πόρους της προηγούμενης δημοτικής θητείας, έγκαιρα και αποτελεσματικά κινούμενοι στα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων, παραδίδουμε ένα ολοκληρωμένο και τεχνικά άρτιο έργο μήκους 1700 μέτρων στη διάθεση της τοπικής κοινότητας. Ένα έργο το οποίο η τοπική κοινωνία διεκδικούσε και περίμενε χρόνια.

Αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά στο σύντομο χρονικό διάστημα της δημοτικής μας θητείας ότι με σωστό σχεδιασμό και αδιάκοπη προσπάθεια μπορούν να ολοκληρωθούν στον χρόνο που απαιτείται με απόλυτη επιτυχία απαραίτητα για τον τόπο μας έργα. Συνεχίζουμε με απόλυτη προσήλωση στον στόχο μας, γνωρίζοντας ότι η αποτελεσματικότητα αποτελεί για τον Δήμο μας το μοναδικό ζητούμενο αυτήν την εποχή.     

Μάχη των Πλαταιών: Ο στρατηγός Παυσανίας και πώς οι Έλληνες αποδεκάτισαν τους Πέρσες

Previous article

Εξώδικη διαμαρτυρία κατοίκων για ρύπανση στο Καλαμάκι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.