ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Δήμος Κορινθίων: έπεσαν πρόστιμα για ογκώδη απορρίμματα και κλαδέματα στον δρόμο

2

Καθημερινή είναι η προσπάθεια που γίνεται από την δημοτική αρχή της Κορίνθου για την αποκομιδή των απορριμμάτων, σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου. Φαίνεται, όμως ότι οι κακές συνήθειες των πολιτών δεν διορθώνονται εύκολα κι αυτό γιατί, όπως αποδεικνύεται, πολλοί εξακολουθούν να βγάζουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδέματα και άλλα απορρίμματα που εκφεύγουν της καθημερινής διαχείρισης των μπλε και πράσινων κάδων.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος βρέθηκε στον Άσσο, όπου ακριβώς δίπλα στους κάδους των απορριμμάτων έχουν εναποτεθεί πάρα πολλά μπάζα και άλλα απορρίμματα.

Το ενδιαφέρον είναι πάντως, ότι ένας εκ των κατοίκων του Λεχαίου που πέταξε κλαδέματα στην άκρη του δρόμου πιάστηκε επ αυτοφόρω από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λεχαίου και φυσικά του καταλογίστηκε το προβλεπόμενο από τον κανονισμό καθαριότητας, πρόστιμο.

Ο Δημήτρης Μπίτζιος ενημερώνει τους Κορίνθιους ότι οφείλουν να ενημερώνουν την υπηρεσία καθαριότητας και σε συνεννόηση μαζί της να γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων που δεν μπαίνουν στους κάδους.

Γενί Σαφάκ : Η Τουρκία έχει δικαίωμα επέμβασης σε ελληνικά νησιά

Previous article

Επιδοτήσεις 1 δισ. ευρώ τον χρόνο για ενεργειακές αναβαθμίσεις – Ποιοι τις δικαιούνται

Next article

You may also like

2 Comments

  1. […] Πρόστιμα σε κάτοικο του Λεχαίου ο οποίος έβγαλε τα κλαδέματα στον δρόμο έριξε ο δήμος Κορινθίων. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπίτζιος τόνισε πως ο δήμος έχει ευθύνη να μαζεύει μόνο όσα απορρίμματα είναι στους μπλε και πράσινους κάδους και πως για όλες τις άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση των δημοτών με την υπηρεσία καθαριότητας. […]

Comments are closed.