ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τοπικό ημερολόγιο 3 Σεπτεμβρίου 2020

0

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΘΗΤΕΙΑΣ

Τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς στην θέση του δημάρχου Κορινθίων θα κάνει αύριο Παρασκευή ο Βασίλης Νανόπουλος. Ο δήμαρχος θα αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν αυτές τις 365 ημέρες, αλλά και σε όσα σχεδιάζονται για την επόμενη χρονιά.

ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τέσσερα ακόμα κρούσματα ανακοινώθηκαν χτες στην Κορινθία, η οποία ηγείται στην αρνητική λίστα του Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα συγκεκριμένα κρούσματα φαίνεται να ανήκουν στον ίδιο κύκλο που άνοιξε ένα από τα αρχικά κρούσματα των τελευταίων ημερών και τα οποία είχαν εντοπιστεί στα Αθίκια και το μεγάλο εργοστάσιο του νομού. Η ιχνηλάτηση συνεχίζεται και εκφράζεται ανησυχία πως ο αριθμός ενδέχεται να μεγαλώσει.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΝΕΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ως αναμενόμενη αντιμετωπίστηκε από την κοινωνία του δήμου Σικυωνίων η τοποθέτηση του Κώστα Σαρχάνη, ως αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, από τον Σπύρο Σταματόπουλο. Οι προεκλογικές αντιπαραθέσεις (;) ξεχάστηκαν και πλέον ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΔΗΣΙ» λογίζεται ως το 14ο μέλος της πλειοψηφίας. Το ζήτημα είναι πως –τυπικά τουλάχιστον- δεν φαίνεται να έχει προκύψει συναίνεση της παράταξης, οπότε είναι ένα ερώτημα ποια στάση θα τηρήσουν οι άλλοι δυο σύμβουλοι της παράταξης, Παπαβασιλείου και Μπακόλιας. Στις άλλες θέσεις αντιδημάρχων ενισχύθηκε το «χαρτοφυλάκιο» του Β. Δομετίου (Πληροφορικής και Καθαριότητας), παρέμειναν οι Δ. Σώκος (Διοικητικές υπηρεσίες), Γ. Τσολάκος (οικονομικές υπηρεσίες), Ν. Τσιόγκας (Στυμφαλίας) και Βασιλική Μπουζιάνη (Πρόνοια, Παιδεία, Πολιτισμός) και τοποθετήθηκε ο Γ. Θελερίτης στην θέση του Π. Φιακά (αντιδήμαρχος Φενεού).

8 ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΕΠ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Μέσα απο 8 απλές ερωτήσεις και απαντήσεις το Koirnthia.net.gr επιχείρησε χτες να εξηγήσει στους κατοίκους της Κορίνθου και των αγίων Θεοδώρων τι θα γίνει με τις δύο Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφυγόπαιδων. Γιατί δεν μπορεί να αλλάξει ο νόμος, πότε θα ξεκινήσουν τα μαθήματα, ποιος είναι ο αριθμός των μαθητών που θα συμμετάσχουν και πως θα αποφευχθεί ο συγχρωτισμός με τους μαθητές του ολοήμερου.

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

Ένας ευφάνταστος 40χρονος άνδρας πίστεψε ότι βρήκε τον τρόπο να μην πληρώσει τα χρέη του. Σκηνοθέτησε λοιπόν ληστεία σε βάρος του και την κατήγγειλε στην Αστυνομία. Μόνο που οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε αποκάλυψαν την έκταση της απάτης του.

Δύο νέες NAVTEX από Τουρκία για ασκήσεις της Ρωσίας

Previous article

Σε καραντίνα Αδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης -Συνάντησαν επενδυτή με κορωνοϊό

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.