ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον δρόμο Νεμέα – Κιάτο – Το ιστορικό του έργου

0

Την προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη του δρόμου Νεμέα – Κιάτο υπέγραψαν χτες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους δημάρχους Νεμέας Κώστα Φρούσιο και Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο.

Η σύμβαση αφορά την εκπόνηση προωθημένης αναγνωριστικής μελέτης οδοποιίας και την σύνταξη φακέλου του έργου που θα περιλαμβάνει τη δημοπράτηση όλων των επιμέρους μελετών αναφορικά με την ωρίμανση του έργου.

Η υπογραφή της σύμβασης αυτής συνιστά σπουδαίο βήμα προς την υλοποίηση του οδικού άξονα μεταξύ των δύο πόλεων, ο οποίος αποτελεί πάγιο αίτημα χρόνων για τις εν λόγω περιοχές” τόνισε ο Π. Νίκας. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι ένα από τα δύο έργα που δικαιούται να προτείνει η Περιφέρεια για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα είναι η αστική ανάπλαση περιοχής της Νεμέας.

(Διαβάστε το ρεπορτάζ του korinthia.net.gr με το ιστορικό του έργου)

“Η υπογραφή της σύμβασης αυτής συνιστά σπουδαίο βήμα προς την υλοποίηση του εν λόγω οδικού άξονα μεταξύ των δύο πόλεων, ο οποίος αποτελεί πάγιο αίτημα χρόνων για τις εν λόγω περιοχές” τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι ένα από τα δύο έργα που δικαιούται να προτείνει η Περιφέρεια για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα είναι η αστική ανάπλαση περιοχής της Νεμέας.

prograkiato 10092020-5
prograkiato 10092020-6

Σεισμός 4,2 R στον Κορινθιακό, κοντά στην Θήβα

Previous article

Bloomberg και Guardian: Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται στο χείλος μιας σύρραξης

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.